14.7 C
София
неделя, април 14, 2024

The Gentlemen S1 / Джентълмените Сезон 1 Онлайн. Къде да гледаме The Gentlemen S1 / Джентълмените Сезон 1 , резюме и информация за филма.

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Не забравяй да споделиш статията с твоите приятели в социалните мрежи !

Историята се завърта около Едуард (Тео Джеймс) – син на херцог и капитан от силите на ООН, разположени по границата между Турция и Сирия, който е принуден да се завърне у дома заради смъртта на баща си. При отварянето на завещанието той разбира, че е предпочетен пред по-големия си брат Фреди за наследник на семейното имение и титла. Проблемът обаче е, че Фреди (Даниел Ингс) е затънал в дълбоки дългове към ливърпулски клан на дилъри на кокаин. Мистериозен човек иска да купи семейното имение на двойна или дори тройна цена, а за капак на всичко се появява една млада дама – Сузи Глас (Кая Скоделарио), която обяснява на Едуард, че е работила с баща му… Така се оказва, че главният герой е стопанин на скрита плантация за марихуана и е дълбоко обвързан с опасна и влиятелна гангстерска група.

 • Жанр: 2024, Драма, Комедия, Сериали
 • Ако The Gentlemen S1 / Джентълмените Сезон 1 представлява интерес за вас, може да погледнете връзката
  Гледай The Gentlemen S1 / Джентълмените Сезон 1 Онлайн , в която да получите повече информация за филма, възможности за гледане и разбира се превод на български език.

  Не забравяй да споделиш публикацията с твоите приятели в социалните мрежи !

  Проверка по рама
  Филми онлайн без реклами

  ПРОЧЕТИ СЪЩО

  ПОСЛЕДНИ НОВИНИ