26.8 C
София
сряда, юни 19, 2024

The Last Hangman / Последният обесен 2005 Онлайн. Къде да гледаме The Last Hangman / Последният обесен 2005 , резюме и информация за филма.

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Не забравяй да споделиш статията с твоите приятели в социалните мрежи !

Създаден по действителен случай, филмът разказва завадяващата история на Албърт Пиърпойнт – най-известният палач във Великобритания. След като влиза в “семейния бизнес”, Албърт прави кариера и става най-уважаваният и вдъхващ страх палач в страната, който е екзекутирал над 608 души, сред които едни от най-известните убийци в Обединеното Кралство, включително и нацистките военнопрестъпници, осъдени на процеса в Нюрнберг. Разтревожен от печалната си слава и все по-ширещото се обществено мнение срещу смъртното наказание, Пиърпойнт е готов да загърби всичко, но съдбата има други планове за него. Изключителното изпълнение на Тимъти Спол в ролята на палача, борещ се със своята работа, дълг и съвест, представя по провокативен и изненадващ начин истината за престъплението, наказанието и изкуплението.

 • Жанр: Драма, Исторически, Филми до 2009
 • дата на излизане: 07-12-2005
 • Ако The Last Hangman / Последният обесен 2005 представлява интерес за вас, може да погледнете връзката
  Гледай The Last Hangman / Последният обесен 2005 Онлайн , в която да получите повече информация за филма, възможности за гледане и разбира се превод на български език.

  Не забравяй да споделиш публикацията с твоите приятели в социалните мрежи !

  Проверка по рама

  Филми онлайн без реклами

  ПРОЧЕТИ СЪЩО

  ПОСЛЕДНИ НОВИНИ