България

Топ банкер предаде Бойко! Левон Хампарцумян съветва как да проследим пачките евро по 500 от чекмеджето

Не бъди безразличен ! Сподели статията с твоите приятели

Топ банкерът с образование на инженер-химик Левон Хампарцумян стана поредният предал Бойко Борисов! Арменецът, за когото от години се знаеше, че е пръв приятел с екс премиера и с куп олигарси, дава акъл как да проследим произхода на пачките евро по 500 от чекмеджето на Баце.

Банките не са задължени да имат номерата на банкнотите от спалнята в резиденция „Бояна”. Пътят им може да се проследи от печатницата, от Европейската централна банка до БНБ и от там до първата банка, която ги е заявила.

Банкнотите живеят собствен живот след това. Могат да минат през много ръце, обясни доскорошният приятел на Баце пред Нова телевизия.

Според Хампарцумян проследяване може да стане само, ако някой си е направил труда да запише номерата на банкнотите. Това вече работа на заспалата прокуратура на Иван Гешев, припомня Новините Днес.

Проверка по рама

Относно източените милиони за строежа на АМ „Хемус“ банкерът подчерта, че трезорите подават информация в ДАНС, но е работа на финансовото разузнаване да следи.

„Докладите от големите банки се генерират автоматично и се изпращат до ДАНС. Какво прави след това агентът – не се знае“, посочи Левон Хампарцумян.

Материалът Топ банкер предаде Бойко! Левон Хампарцумян съветва как да проследим пачките евро по 500 от чекмеджето е публикуван за пръв път на Новините Днес.

Народ

Игра на Богове -Възходът на падението

Related Articles

Back to top button