24.8 C
София
вторник, юли 16, 2024

ТОП форма: Диетата на Румен Радев

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Без паста, зърнени храни, картофи, сладки и други от любимите въглехидрати, а и с доста усилени тренировки, президентът Румен Радев успява да опази визията си на младеж. Това разказаха за „Уикенд” запознати с режима на държавния глава, който в името на мускулите напълно зарязал вкусните, но вредни храни.

Преди броени дни президентът лъсна дибидюс като Владимир Путин и буквално отлепи общественото внимание от предизборната кампания с визията си на снажен момък. Факт е, че Радев изглежда перфектно за 61-годишен мъж и едва ли някой може да му даде повече от 40 лазарника.

След което обяви политиците, че си „показват срамотиите” и голата му визия е напълно нормална. Фотографията, която взриви общественото мнение, била направена лично от съпругата му Десислава, твърдят наши източници. Посланието, което Радев отправя, и то в деня за размисъл преди изборите, бе повече от ясно – аз съм в перфектна физическа форма, готов съм да поведа нацията.

Служители на НСО са впечатлени от режима на държавния глава, който не пропускал упражнения за фигурата си и трябвало и те да го следват в залата или подир велосипеда, което ги изморявало, но не и него. „Радев няма спирка! Просто е вманиачен по тренировките, а ние трябва да сме до гърба му”, вайкат се от службата за охрана.

Президентът бил на фитнес 4 пъти седмично, като тренировките му продължавали по час и половина. Заниманията се провеждали в резиденцията в Бояна, която обитава Радев. Като военен, президентът спазвал стриктно часа си – точно в 7 сутринта стартирал с тренировката, следвал студен душ, след което се оправял към „Дондуков” 2.

Проверка по рама

Когато не тренирал, държавният глава харесвал гребането, рафтингът, плуване и карането на колело. Коректив му била съпругата му Десислава Радева, която му подарила за рождения ден тренировка по рафтинг, а освен това настоявала Румен да тренира здраво всеки ден, да яде протеини и сама му ограничила италианските спагетени специалитети, към които семейството било много привързано.

От екипа на НСО признаха, че влезе ли държавният глава в басейна или морето, те са длъжни да го последват. Любимото бяло вино на президентшата вече било табу за държавния глава – Радев трябвало да ограничава алкохола и да не се „глези” с напитки при усилените тренировки. Президентът си позволявал питие само в изключително редки случаи – не повече от веднъж в седмицата.

Материалът ТОП форма: Диетата на Румен Радев е публикуван за пръв път на Novinite-Dnes.eu.

Не бъди безразличен ! Сподели статията с твоите приятели

Магазин за Акумулатори

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ