ВидеоЗдравеКовид 19Световни НовиниСвят

Топ учен предупреждава света: Спрете ваксинациите срещу Covid-19 незабавно, в противен случай ще изстреляме „неуправляемо чудовище“ /ВИДЕО/

(Майк Адамс, Natural News ) – Най-добрият учен и експерт по ваксини Герт Ванден Боше, който е работил за множество корпорации и организации за производство и разпространение на ваксини, като GAVI, бие тревога за масово ваксиниране на населението на света с ваксини Covid-19 .

Според него тези ваксини са „страхотно лекарство“ и твърдят, че наистина действат на индивидуално ниво, но те са „грешното оръжие“ за използване в световен мащаб, когато е налице високо налягане на инфекциозните патогени.

Туитнах на 3 март:

„Изключително съм загрижен за въздействието, което настоящите ваксини Covid-19 ще окажат върху все по-широкото им използване в кампаниите за масови ваксинации срещу пандемия. Прочетете моето глобално ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ и научни доказателства. „

Той добавя следната връзка към това предупреждение: bit.ly/3q89hWZ

Съдържанието на документа е слайдове от презентация, създадена от Dr. Bossch, озаглавен „Защо сегашните ваксини Covid-19 не трябва да се използват за масова ваксинация по време на пандемия?“

Проверка по рама

Експерт в индустрията на ваксините, работил за фондация „Бил и Мелинда Гейтс“

Преди да преминем към презентацията и нейното значение, нека първо разгледаме бързо работния опит на Dr. Босче. Добро описание може да се намери на Dryburgh.com, който обхваща подробно тази история:

„Geert Vanden Bossche, PhD., DVM, е експерт в изследванията на ваксините. Работил е с редица компании и организации, като GSK, Novartis, Solvay Biologicals и Фондация Бил и Мелинда Гейтс, за откриване на ваксини, както и в предклинични изследвания.

Д-р Ванден Боше също координира програмата за ваксинация срещу ебола в GAVI (Глобален алианс за ваксини и имунизация).

Той има сертификат по вирусология и микробиология, написал е над 30 публикации и е изобретил патент за прилагане на универсални ваксини. В момента работи като независим консултант в разработването на ваксини. „

С други думи, едва ли можете да намерите някой по-квалифициран и опитен от някой, който познава отблизо средата на ваксиналната индустрия.

На първо място, Dr. Bossche очевидно е проваксина  и не е така нареченият „антиваксер“. Но дори и с отношението си към проваксинация, той вижда огромните рискове и проблеми на масовите кампании за ваксинация, дори ако ваксините работят  както трябва.

Магазин за Акумулатори

Д-р Bossche предупреждава, че светът създава „неуправляемо чудовище“ и превръща ваксините в „биологично оръжие за масово унищожение“

Това е актуален цитат на Dr. Bosschea:

„Човек би могъл да разработи много малко други стратегии за постигане на същото ниво на ефективност при превръщането на относително безвреден вирус в биологично оръжие за масово унищожение.“

Както Dryburgh.com обяснява:

Д-р Боше е убеден, че ваксинолозите, клиницистите и учените се фокусират само върху краткосрочните резултати на индивидуално ниво, а не върху последиците на нивото на световното население, което според него скоро ще стане очевидно.

Очевидно под формата на промяна от „напълно безвреден вирус в неуправляемо чудовище“.

Притесненията му са свързани с така нареченото „имунно бягство“. За тези, които трябва бързо да се запознаят с темата, препоръчвам да прочетат статията на Джема Моран Mutating Variations and Dangers of Lockdowns :

Brighteon.com/e86a8f0d-bae2-4c3c-926d-61c60c6e4c38

Но нека продължим да четем страницата.

Bossche заявява, че няколко нововъзникващи „много по-инфекциозни“ варианта на вируса SARS-CoV-2 вече са примери за „имунно бягство“ от нашия „вроден имунитет“.

Те най-вероятно са създадени само от правителствена намеса; така наречените нефармацевтични интервенции (NPI) – т.е. заключвания и завеси. Неофициално, но по-подходящо известен като ненаучни интервенции.

Той е убеден, че:

  • Продължаващото стартиране на масова ваксинация „вероятно ще увеличи допълнително“ адаптивното „имунно бягство, тъй като никоя от сегашните ваксини няма да предотврати репликацията / предаването на вирусни варианти.“
  • По този начин, „колкото повече използваме тези ваксини, за да имунизираме хората в разгара на пандемия, толкова по-инфекциозен става вирусът“.
  • И „с нарастващата инфекциозност идва и повишената вероятност от вирусна резистентност към ваксините.“

Той твърди, че неговите убеждения са основни принципи, които студентите усвояват през първия семестър на ваксинологията – „Профилактична ваксина не трябва да се използва при популации, изложени на силен натиск от инфекция (което със сигурност е случаят, когато в момента циркулират няколко варианта с висока инфекция) . „

Той заявява, че за да „избяга напълно“, този силно мутабилен вирус „трябва само да добави още няколко мутации към своя свързващ рецептора регион“.

Вижте как Дел Бигтри от Highwire обяснява катастрофалните последици от глобалното прилагане на ваксините в това актуално видео  :

Brighteon.com/257797f0-06fa-4596-be69-af71bb3adc21

Bossche обяснява, че ваксините действат на индивидуално ниво, но като цяло поради „изтичането на имунитет“ те представляват огромен риск

Като привърженик на ваксината, Bossche е убеден, че ваксините действат на индивидуално ниво и могат да произведат имунитет срещу предвидения патоген.

Като цяло обаче масовите ваксинации в големи популации по време на пандемия водят до явление, известно като „изтичане на имунитет“, което означава, че вирусът произвежда варианти, които са имунизирани срещу наличните ваксини.

Това прилагане на естествен подбор от вируса води до още по-опасен спектър от вирусни щамове, избягващи от телата на гостоприемниците и връщащи се в „пустинята“, но сега по-опасни от патогена, който ваксините трябва да спрат.

В презентацията си Bossche предупреждава, че covid ваксините „не успяват да възпроизведат по-инфекциозни варианти на Covid и дори могат да предизвикат изтичане на имунитет“.

Той обяснява, че „вроденият имунитет“ е от решаващо значение за спирането на цикъла от мутации и инфекции, които задвижват “ три различни вълни “ на пандемична болест.

Но вроденият имунитет – вроденият имунитет, показан от хора без ваксини – не се отделя ни най-малко от медицинските институции, задвижвани с ваксини, и глобалните политически институции, които в момента популяризират масова ваксинация в световен мащаб.

Следващата графика показва развитието на броя на смъртните случаи на 1000 жители по време на испанския грип през годините 1918-1919 в споменатите 3 вълни:

Анализ на Dr. Bossche се върти около ролята на NAC (асимптоматични носители) за смекчаване на разпространението на инфекциозни вирусни щамове.

Както той предупреждава, когато асимптоматичните носители се ваксинират, това води до увеличаване на заразността на вируса при симптоматични носители.

С други думи, когато ваксинирате хора, които масово не проявяват симптоми, вие създавате широкомащабен натиск на вирусна адаптация, което води до повишена вирусна патогенност при носители, които имат симптоми.

Тази пандемия се ускорява и се появяват по-опасни щамове, които стават все по-заразни. Той добави: „Получените варианти на изтичане на имунитет сега са устойчиви на ваксината.“

Това прави ваксината по-лоша от ненужната – всъщност тя ускори развитието на свръхстеблата и в същото време отслаби последващия имунен отговор, когато се срещат нови щамове от хора, които преди това са били ваксинирани.

Това е така, защото ваксинираните ще получат по-силен специфичен имунитет срещу оригиналния ваксиниран щам, но в същото време ваксинацията ще намали общия им имунитет срещу новите щамове.

По-конкретно, както е посочено от:

Повишените нива на заразност водят до повишени нива на преходна серопозитивност при асимптоматични хора; серопозитивността потиска вродения имунитет, тъй като Ag-специфичният Ab потиска свързването с CoV NAB и пречи на вроденото обучение на имунната система.

С други думи, ваксината потиска имунната система и в същото време създава смъртоносни суперстебри .

Това ви принуждава да се запитате: Умишлено ли е всичко това?

„Напълно ваксинираните“ хора са развъдчици на „суперстебла“ на още по-смъртоносни патогенни патогени

Д-р Bossche допълнително документира, че вече се появяват важни признаци, показващи катастрофален резултат, ако масовите ваксинации продължат.

На дванадесетата страница на своята PDF презентация той представя следните „специални наблюдения“ по отношение на настоящата пандемия Covid-19:

  • нетипичен ход, респ. пандемични вълни
  • появата на няколко много по-инфекциозни щама
  • отделяне на вируси (по-инфекциозни варианти) при напълно ваксинирани субекти

Това означава, както той обяснява, че ваксината ускорява адаптивния отговор на вируса, който произвежда нови щамове, които са много по-инфекциозни и потенциално смъртоносни … и че тези „супер щамове“ се появяват при „напълно ваксинирани субекти“.

Тази точка е обобщена от изявлението:

Мерките за масов контрол и масовото ваксиниране на асимптоматични вирусоносители ускоряват вроденото имунно бягство, докато масовото ваксиниране на симптоматични вирусоносители ускорява вроденото и ADAPTIVE имунно бягство.

Феноменът „адаптивно изтичане на имунитет“ означава, че ваксините създават естествен адаптационен натиск върху вируса, който води до образуването на свръхстебла и след това се разпространява върху тези, които вече са били ваксинирани.

Тези хора обаче не са имунизирани срещу тези нови щамове , така че новият щам в легнало положение също ще зарази ваксинираните.

И тъй като имунната им система никога не е получавала възможност да победи активно първото племе, те имат много малка надежда за успешна борба с нова суперкалма и много от тези хора ще умрат. (Това не е заключението на д-р Боше, а на Майк Адамс, но работата му предполага това заключение.)

Предупреждението на Боше:

„Най-неотложната международна извънредна ситуация сега трябва да бъде незабавното премахване на всички кампании за масова ваксинация срещу Covid-19.“

Боше се обърна с отворено писмо до СЗО с предупреждение, че кампанията за масова ваксинация трябва незабавно да бъде спряна или че човечеството ще плати за освобождаването на „неуправляемото чудовище“.

Следващият раздел предоставя превод на това отворено писмо.

Отворено писмо, адресирано до СЗО: Незабавно спрете всички масови ваксинации срещу Covid-19

Герт Ванден Боше, доктор по медицина, независим вирусолог и специалист по ваксини, бивш служител на GAVI и Фондация Бил и Мелинда Гейтс.

На всички власти, учени и експерти по света, на заинтересованите: на всички жители на света.

Аз съм всичко, но не и антивирус. Като учен обикновено не се обръщам към подобна платформа за заемане на позиция по теми, свързани с ваксините.

Като запален вирусолог и експерт по ваксини, правя изключение само ако здравните власти позволяват ваксините да се прилагат по начини, които застрашават общественото здраве; обикновено когато научните доказателства се игнорират.

Настоящата изключително критична ситуация ме принуждава да разпространя този спешен призив.

Тъй като безпрецедентният мащаб на човешка намеса в пандемията Covid-19 рискува да доведе до несравнима глобална катастрофа, вече не може да се каже по-силно и по-категорично.

Както казах, не съм против ваксинацията. Напротив, мога да ви уверя, че всяка от настоящите ваксини е проектирана, разработена и произведена от отлични и компетентни учени. Този тип профилактична ваксина обаче е напълно неподходящ и дори силно опасен, когато се използва в масови ваксинационни кампании по време на вирусна пандемия.

Ваксинолозите, учените и клиницистите са заслепени от краткосрочните положителни ефекти при отделните пациенти, но изглежда не са засегнати от катастрофалните последици за здравето в световен мащаб.

Докато някой не ми докаже, че научно греша, е трудно да разбера как настоящите човешки намеси ще попречат на циркулиращите варианти да се превърнат в диво чудовище.

Пиша набързо своя научен ръкопис, чието публикуване, за съжаление, ще бъде твърде късно, предвид непрекъснато нарастващата заплаха от бързото разпространение на силно инфекциозни варианти. Ето защо реших да публикувам резюме на констатациите си в LinkedIn сега, както и изявлението си на неотдавнашната среща на върха на ваксините в Охайо.

Миналия понеделник предоставих своя анализ на настоящата пандемия на международни здравни организации, включително СЗО, въз основа на научно обосновано разбиране за имунната биология на Covid-19.

Като се има предвид степента на спешност, ги насърчих да разгледат притесненията ми и да инициират дискусия относно вредните последици от по-нататъшното „изтичане на вирусен имунитет“. За тези, които не са експерти в тази област, прилагам по-достъпна и разбираема версия на научната обосновка за това коварно явление.

Въпреки че няма време за обаждане, все още не съм получил обратна връзка. Експертите и политиците мълчат, въпреки че очевидно все още искат да говорят за разхлабване на правилата, за да се предотврати разпространението на инфекцията и „пролетната свобода“.

Моите твърдения се базират единствено на научни познания. Само науката трябва да ги отрича.

Въпреки че човек трудно може да направи някакви фалшиви научни твърдения, без да критикува своите колеги, изглежда научният елит, който в момента съветва нашите световни лидери, е избрал да мълчи.

На масата бяха поставени достатъчно научни доказателства. Те обаче остават незабелязани от тези, които имат силата да действат.

Колко дълго човек може да игнорира проблема, след като вече има достатъчно доказателства, че вирусното изтичане на имунитет сега заплашва човечеството? Едва ли можем да кажем, че не сме знаели за това – или че не сме били предупредени.

С това сърцераздирателно писмо залагам цялата си репутация и достоверност. Очаквам вие, пазителите на човечеството, да направите поне същото. Изключително спешно е. Отворете дискусията. Обърнете това развитие на всяка цена!

Д-р се присъединява към глобалното предупреждение. Върнън Колман: Ваксините Covid могат да „унищожат човешката раса“

Към глобалното предупреждение за човечеството се присъединява известният британски лекар, журналист и публицист д-р. Върнън Колман.

В критичното си видео той разкрива как ваксината Covid-19 може да „унищожи човешката раса“:

От екипа на https://novinite-dnes.eu
Ако и ти искаш да станеш част от екипа на опозицията, пишете ни на [email protected]
📌Последвайте ме в Телеграм https://t.me/RonyRony

Не пропускай

Back to top button
zonguldak escort