България

Тошко Йорданов плаши журналист: Знам как се коли пиленце!

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Тошко Йорданов метна доста интересна реплика, нещо средно между глупава шега и откровена заплаха, към журналиста от “Биволъ” Димитър Стоянов, който му гостува в “7/8 ТВ”. Стоянов беше написал във фейсбук, че ИТН смята да подкрепи Бойко Борисов за президент, ако бившият премиер подкрепи кабинета на Слави Трифонов и Тошко го покани да се обяснят в ефир.

“Това е теза, не е слух, обясни Стоянов. Да кажем, че вървят преговори между ИТН и ГЕРБ за тези неща”, посочи Стоянов.

“Значи, иди си питай пиленцето кой, кога, къде се е договарял. Ако това пиленце не ти отговори, значи това пиленце е за скубане и е време за пилешка супа. Аз съм расъл на село. Баба имаше една кокошка в двора и й режеше главата с една тесличка. Знам целия процес и мога да го направя. Аз нямам страх от това. В смисъл едно пиленце да стане на пилешка супа, немам грижи, разбираш ли? Така че това пиленце да не пее по този начин. Внимавай с пиленцата. Това е страшна тъпотия”, коментира Йорданов.“Втрещихме се направо”, каза още Хаджи Тошко.

“И ние бяхме втрещени като издигнахте Николай Василев за премиер. Сега вие сте на наковалнята”, не му остана длъжен Стоянов.

Това е поредна изцепка на Тошко, който около седмица след предишните парламентарни избори заплаши репортера на Нова ТВ Благой Цицелков, че ще му прилага “Крумовите закони”, защото направи лапсус в ефир и сбърка имената на “Има такъв народ” и “Изправи се! Мутри вън!”.

Проверка по рама

Коментари

Коментара

loading…
There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Магазин за Акумулатори

Не пропускай

Back to top button
zonguldak escort