8.6 C
София
събота, март 25, 2023

Това, което видите първо, разкрива колко смели сте в любовта

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Успешните връзки не се случват току-така, от само себе си, те изискват усилия, търпение, съчувствие, добри комуникационни умения… но има едно качество, което рядко свързваме с любовта – смелостта.
А за да се впуснеш в една връзка, нерядко се изисква смелост, но тази смелост обикновено се изразява в различни неща при различните хора.

Искате ли да проверите в какво се крие смелостта ви в любовта? Тогава погледнете тази рисунка, първото, което видите, разкрива нещо любопитно за вас:
 
Е, какво видяхте първо?

Проверка по рама

 
Музиканта

Ако първо сте видели музиканта, вашата смелост се крие в отдадеността ви. Вие не се притеснявате да показвате емоциите си и не се страхувате да се влюбите лудо – ако се опарите, това ще бъде просто ценен опит, а не краят на света. Вие знаете, че е по-добре смело да се впуснете в нещо, вместо цял живот да треперите и да си останете нещастни, защото не сте опитали. Страхотно е, че сте толкова пламенни, но помнете, че не всички се движат с толкова бързо темпо в любовта.

Лицето на мъжа

Ако първо сте видели лице на мъж, смелостта ви се крие в способността ви да се доверявате, което никак не е малко. Вие сте страдали вече, но сте твърдо решени миналия опит да не пречи на щастието ви, затова се доверявате напълно на хората. Ако ви предадат – толкова по-лошо за тях.

Реката

Ако първо сте видели реката, смелостта ви се крие в откровеността ви. Вие не се страхувате да разкривате слабостите си или да споделяте притесненията си. Много хора прекарват първите месеци (дори години) от една връзка в опити да прикрият най-нелицеприятните страни на характера си или пък по-странните си интереси, защото смятат, че другия ще ги отхвърли и няма да ги разбере. Но вие не се страхувате от това. Предпочитате да бъдете себе си изцяло, което е наистина впечатляващо, защото ще знаете, че наистина ви обичат такива, каквито сте. Ако обаче са ви наранявали твърде много, може би трябва да се запитате дали в някои моменти искате просто да бъдете себе си или искате да уплашите другия и да го отблъснете, защото се страхувате от близостта?
Магазин за Акумулатори

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ