България

ТРАГЕДИЯ за Бойко в Новините Днес: Васил Божков се прибира тайно в България с… контейнер!

Не бъди безразличен ! Сподели статията с твоите приятели

Милиардерът Васил Божков се очаква до дни да се раздели с миналото си на беглец от правосъдието след сделка с политическото задкулисие, според която бизнес активите му се прехвърлят на точно определен бизнесмен.

СЕНЗАЦИЯ в Новините Днес: Васил Божков се прибира, Гешев сваля обвиненията срещу Черепа

В замяна прокурор №1 сваля 19-те му обвинения и го прави чист пред правосъдието, за което само Новините Днес писа. Сделката е подписана, а детайлите бяха договорени на тайна среща в софийския кв. „Бояна“, проведена в неделя, 22 май.

Само в Новините Днес: Днес Васил Божков прехвърля всичките си активи! На кого?

Наш източник разкри и как най-богатият българин смята да се прибере в България, без да бъде разкрит от медии и врагове, които събраха мощ по време на двегодишната му „каторга“ в Дубай, заплахата от които не е за пренебрегване.

Разследване на Новините Днес: Бойко стана хазартен бос с останките от империята на Васил Божков, бетинг компанията 8888 е негова (вижте кой върти новия бизнес на Борисов)

Според първоначалната информация Черепа смята да влезе в България скрит в контейнер, натоварен на влакова композиция! Датата и конкретните детайли от маршрута на Васил Божков ще бъдат обект на отделна публикация ексклузивно в Новините Днес.

Доказателствата! Снимки и видеа показват как Бойко взима подкупи от Васил Божков

Прибирането на Васил Божков и неговата реабилитация пред Темида е възможно най-лошата новина за Бойко Борисов – така отпада и последната пречка пред Черепа да разкрие цялата схема, по която е бил изнудван от хунтата да даде 60 милиона лева подкупи на Борисов, Владислав Горанов и Менда Стоянова, за да оставят неговата дойна крава – „Национална лотария“, да работи безпрепятствено.

Материалът ТРАГЕДИЯ за Бойко в Новините Днес: Васил Божков се прибира тайно в България с… контейнер! е публикуван за пръв път на Новините Днес.

Народ

Новините Днес

Не пропускай

Back to top button
zonguldak escort