Криминални

Транспортният спец Койчо Русев е загиналият при мелето в Марково

Койчо Русев е починалият при пътнотранспортното произшествие в Марково, съобщава Plovdiv24.bg. Тепърва ще стават ясни причината за инцидента.

Койчо Русев е роден на 10 октомври 1946 година в бургаското село Зорница. Завършва Машинно-електротехническия институт София и Висшия стопански институт „Карл Маркс “. Специализирал е в Академията за национално стопанство и във френския институт „Марком “.

Целият му професионален път минава в областта на превоза. Създател е на Националната транспортна камара и „Български транспортен холдинг “ АД. От 2007 година е ръководител на Управителния съвет на Съюза на организациите в автомобилния превоз.

Член е на Българската стопанска камара, Националната транспортна камара и на Държавно-обществената консултативна комисия по проблемите на сигурността на придвижването по пътищата към Министерския съвет, а също и на Съюза на самостоятелните писатели в България.

Русев е притежател на доста награди и оценки, съавтор и създател на книги. Предоставя персонална стипендия на най-хубавия студент от Транспортния факултет на Технически университет – София и обезпечава годишно награди за тримата първенци на випуска. Огромна част от живота и работата му протичат в Пловдив.

Проверка по рама

Криминално

Новините Днес

Не пропускай

Back to top button
zonguldak escort