България

ТРИМА предадоха Слави? Само Гроздан Караджов хвърли оставка! (НА ЖИВО)

Не бъди безразличен ! Сподели статията с твоите приятели

Вицепремиерът и министър на регионалното развитие Гроздан Караджов единствен от министрите на ИТН е депозирал оставката си пред премиера Кирил Петков, при това още в сряда вечерта. В момента бившият вече министър дава пресконференция, за да обясни мотивите си и какви са проблемите в коалицията.

Оставката му е подадена часове, след като лидерът на „Има такъв народ“ Слави Трифонов обяви, че партията му напуска управлението и изтегля министрите си.

Към момента няма яснота дали и останалите министри от ИТН са депозирали своите оставки пред премиера, говори се, че ще загърбят ИТН и ще остават на постовете си. До късно снощи нито един от тях не беше подал оставката си, казаха от пресслужбата на Министерския съвет пред Mediapool.

От квотата на ИТН са министърът на енергетиката Александър Николов, министърът на външните работи Теодора Генчовска и министърът на спорта Радостин Василев.

Проверка по рама

Неофициално се твърди, че тримата министри може да останат и така ще предадат Слави – Александър Николов и Радостин Василев били сигурни, докато Теодора Генчовска все още се колебаела.

Материалът ТРИМА предадоха Слави? Само Гроздан Караджов хвърли оставка! (НА ЖИВО) е публикуван за пръв път на Новините Днес.

Народ

Новините Днес

Не пропускай

Back to top button
zonguldak escort