12.8 C
София
вторник, юни 6, 2023

Убиецът на Кристина: Смених доста жени след нея! Забравих физиономията й

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Задържаният за убийството на Кристина Благоева – Калоян Каймакчийски, сякаш имал раздвоение на личността. Близките на мъжа дори не подозирали, че той я е тормозил и следил. Добре прикривал обсебването си, което буквално го побърквало. Според властите натискът върху жената започнал последните месеци.
Нещо, което приятелите му не знаят. Повечето от тях дори не помнят някога да им е говорил за Кристина. Пред “24 часа – 168 истории” негов познат твърди, че когато я споменавал, казвал с най-спокойния тон, че е забравил дори физиономията и вече нищо не ги свързва: “Смених доста жени след нея, имах много гаджета, не я помня.”

Точно затова никой от тях не спрял мъжа, преди да извърши престъплението. Те не подозирали, че той дори направил план за убийството , след като тя му казала по телефона, че повече не иска да се виждат. За двойствения начин на живот не е знаела и военнослужещата Йордана Соколова, с която живеел. Тя не била наясно с факта, че на 3 април Каймакчийски взел пистолета , за да стреля по Благоева.
“Ходих с Калоян в Пазарджик, когато го съдеха за палеж на автомобил и закана за убийство – спомня си пред медията ни Александър Алексов. – Тогава не вярвах в какво го обвиняват, но сега вече нещата са съвсем различни. Кристина беше много мила жена, гледаше си детето. Знаех, че са се разделили. Въобще не съм предполагал, че още са заедно. Мислех, че вече е с Йордана. Как съм го познавал, а то какво се оказа реално…

Много ми е помагал, много хубави моменти имаме заедно, но е много тъжно това, което стана. Чухме се в края на март с цел да се видим, но имам много напрегната програма и не успях. Ако знаех какво му се върти в главата, може би приятелски разговор щеше да му помогне. За жалост, вече нищо не може да се направи за Криси. А Калоян трябва да получи помощ и наказание. Наистина като приятел беше винаги на линия, но явно си е имал сериозни вътрешни терзания.”
Криминално

Новините Днес

Проверка по рама
Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ