22.8 C
София
събота, май 18, 2024

Участник в Hell’s Kitchen унижен пред цяла България, ще онемеете пред тази гавра

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Най-младата участничка в Hell’s Kitchen вече е аут от шоуто, въпреки че написа история, като въпреки крехата си възраст взе черна куртка – блян за всеки от готвачите в риалитито. 

В следмицата, която бе и последна на врачанската красавица, тя изживя нещо много неочаквано и меко казано скандално – присъства на унижението на друг участник в риалитито за кулинария. 

Унизеният бе готвачът Асен, а виновник за скандалната ситуция, която бе излъчена в национален ефир, е майка му – Клавдия.

Двамата гостуваха в семейното жилище на Асен, където обаче ги чакаше огромна изненада – майка му бе избрала кандидат-снахи, които реши без грам свян да пробутва на детето си и то в ефира на Нова телевизия. Всичко това се случи и пред очите на крехката Цвети.

Зрителите се шокираха от появата на четирите дами, които уж майка му е избрала за кандидат-снахи.

Малко пресолиха манджата тук, очаквахме всеки момент да извият снаги в кючеци и да захвърлят дрехите. Ето и част от коментарите им:

Проверка по рама

Клавдия явно решила да сватосва мамин Асен с жени, които сякаш са излезли от „Ергенът“, защото по принцип всяка нормална жена би избягала с 200 от маминото синче. Жалък сценарий са измислили, направо трагикомедия!

Аз не съм от феновете на Асен, но ако моя фаворит Виолета не победи в сравнение с останалите предпочитам той да спечели сезона.

И ударихте дъното, успешно! Браво на предаването и на Тупарев, естествено! Дали може и под дъното? Гледам от любопитство, като за последно! Следя…  Но защо изложихте Асен, до такава степен не знам!

Мамо, мамоооо….отново изложи Асен!

Не бих допуснала да подложа синът си на такова унижение….само за да „блесна“ аз!

Магазин за Акумулатори

Самочувствието, в много случаи, е пагубно за имащият го и ти за пореден път го потвърди….мамче!

Тука смесиха вече няколко предавания – Хелс Китчън, Черешката на тортата, Кошмари в кухнята, а сега и Ергенът 

Е то бива излагация от страна на майката на Асен ама такова нещо не сме очаквали.Момчето се видя в чудо какво да прави , тая жена ли му търси във ефир и наистина все едно гледаме Ерген номер 3.

Асен видимо се чувстваше неудобно и търсеше спасение в Цвети, която наистина му помагаше.

Блиц

Статията Участник в Hell’s Kitchen унижен пред цяла България, ще онемеете пред тази гавра е публикувана за пръв път на ШОУ !.

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ