1.1 C
София
петък, декември 8, 2023

Удар на Новините Днес: Дедо Еконтий пръсна на вятъра 5 млн. с кампанията на Рена Стефанова

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Не бъди безразличен ! Сподели статията с твоите приятели

Вероятно най-скъпата кампания, правена през последните години. Така източници на Новините Днес определиха напъна на бившия транспортен министър Николай Събев, собственик на „Еконт“, да пробута за кмет на Русе своята юристка Рена Стефанова.
Според груби сметки опитът на Дедо Еконтий да овладее местната власт в преследване на свои бизнес интереси му коства поне 5 милиона лева.

Абсурдната кампания глътна 5 милиона лева

Парите са похарчени са организирането на прояви в скъпо струващи зали, отпечатването на десетки хиляди флаери, тениски и всякакви рекламни материали с лика на адвокатката, наемането на билбордове, плащането на телевизии, радиа и информационни сайтове, които да канят бившата депутатка за удобни интервюта, наемането на голям екип, създаването на абсурдни събития като танцуването на валсове на кея на река Дунав и, разбира се, раздаването на солидни финансови стимули на избиратели, които да пуснат „правилната“ бюлетина и т.н. и т.н.
Целият напън и потрошени милиони, обаче, се оказват на вятъра, защото подкрепата за Рена Стефанова е около 8%, т.е., кандидатът на ПП-ДБ, всъщност на Дедо Еконтий, няма абсолютно никакъв шанс да е следващият кмет на един от най-красивите български градове – Русе.

За капак насилствено спусната кандидатура буквално разцепи избирателите на управляващата коалиция „Продължаваме промяната“ – „Демократична България“, което изигра лоша шега на кукловодите, коментираха източниците на Новините Днес.
Материалът Удар на Новините Днес: Дедо Еконтий пръсна на вятъра 5 млн. с кампанията на Рена Стефанова е публикуван за пръв път на Новините Днес.

Проверка по рама

Народ

Новините Днес
Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ