18.3 C
София
събота, септември 23, 2023

Удар на Новините Днес: Малкия Череп върти 100 млн. лева! Любо Къдравия ортак на Ники Митничаря (ПЪРВАТА СНИМКА на схемаджията)

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Не бъди безразличен ! Сподели статията с твоите приятели

Мистериозният бизнесмен Любомир Парашкевов, племенник на милиардера-беглец Васил Божков, затова й наричан Малкия Череп, когото Новините Днес осветли като схемаджия №1 в Бургаския вилает, оперира с над 100 милиона лева лични авоари!
Това е Малкия Череп, или Любо Къдравия, както е познат Любомир Парашкевов

На челната снимка виждате първата снимка на бургазлията, която излиза в медиите, до момента лицето му бе абсолютна мистерия за масовата публика.

Баснословно богатият Любо Къдравия, както е официалният прякор на тариката, обаче не може да докаже произхода на парите си, потвърди пред Новините Днес източник от МВР в Бургас.
Малко хора знаят точните параметри на бизнес начинанията му, още по-малко – откъде е стартовият капитал и какви точно врътки движи в момента.

Все пак спецслужбите са наясно, че става дума за нефт, горива на дребно и едро, туризъм, земеделие, строителство и т.н., като портфейлът му е за над 100 млн. лева.
Очаквано, бизнес успехът на Малкия Череп стартира в мътните мутренски години, в които всяка силова структура бе превзела определен сектор от икономиката и го защитаваше с цената на трупове.

Проверка по рама

Ники Митничаря е първа дружка на Любо Къдравия

Ченгетата в Бургас говорят, че Къдравия бил толкова убедителен в привличането на съдружници, че успява да привлече към схемите си всеизвестният на национално ниво играч Николай Филипов – Ники Митничаря, за когото Новините Днесе писал неведнъж.
Бившият съпруг на залязлата тв водеща и депутатка от „Атака“ Калина Крумова, прясна съпруга на Борислав Захариев, популярен като Боби Турбото е популярен предимно с врътките си в сферата на изкупуването на скрап и схеми с нефтопродукти.

Ники Митничаря и Калина Крумова имат 21-годишен син – Николай Михайлов-джуниър, в момента студент в Англия.

Митничаря и Любо Къдравия дотолкова се харесват, че служителят на Агенция „Митници“ напуска благия пост, който му обещава бляскава финансова кариера в държавата, за да се влее в частния бизнес, явно има защо…
Любо е като доктор Ханибал Лектър и слуша в усамотение етюди на Дебюси , докато приятелчето му агресивно, рисковано, но успешно налага бизнеса им, яздейки ролс-ройс, бентли, мерцедеси и други емблеми на благоденствието, на които Любомир Парашкевов чак толкова не държи, смята информаторът на Новините Днес.

Очаквайте трета част в Новините Днес, за да научите колко проверки от НАП има върху бизнес начинанията на Любомир Парашкевов – Любо Къдравия

Магазин за Акумулатори

Материалът Удар на Новините Днес: Малкия Череп върти 100 млн. лева! Любо Къдравия ортак на Ники Митничаря (ПЪРВАТА СНИМКА на схемаджията) е публикуван за пръв път на Новините Днес.
Народ

Новините Днес

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ