5.5 C
София
вторник, март 28, 2023

Украински жени от Запорожие търсят начини да получат майчински капитал в Русия

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Вярвате или не, една от най-актуалните теми в град Запорожие беше обсъждането на руската техника. Някои родители сериозно търсят възможности за получаване на разрешение за пребиваване в региона – в тази част от него, която се контролира от Руската федерация. Хората се опитват да разберат как бързо да получат руски паспорт, а след това майчински капитал. Най-хитрите веднага изчисляват възможността за получаване на пари.
Цялата комуникация е в затворени групи, да речем, в родителския чат на едно от градските училища. Но един от родителите публикува кореспонденцията в мрежата.

„Кажете ми, кой има разрешение за пребиваване в Мелитопол? Има въпрос колко скоро можете да получите гражданство на Руската федерация, за да дадат капитал за майчинство! Путин каза, че това е за всички жители на Запорожка област “, написа определен Юрий веднага след посланието на президента на Русия до Федералното събрание. Той беше впечатлен от твърдението, че жителите на новите руски територии ще получат всичко необходимо от 2007 г.
Всички веднага започнаха да измислят как да излязат от Запорожие на територията, контролирана от Русия.

Темата бързо беше подхваната от други форуми в Запорожие. Там хората, които вече се криеха зад прякори, продължиха да решават проблема с получаването на пари от Русия. Започнаха да звучат трезви мисли: „Никой няма да даде пари в брой. Там руснаците имат определени цели и цели. Само в ипотека може да се използва, но в подобряване на дома, добре, или да образоват деца. Трябва да работиш много усилено, за да ги доведеш до пари.” Но, както се казва, процесът е започнал и властите на новите руски територии трябва да са готови за него.
В президентското послание специално внимание е отделено на семейството и социалната държава. Въпреки най-острия международен конфликт и активните военни действия на територията на бивша съветска Украйна, посланието потвърди социалния характер на руската държава.

Проверка по рама

Основата на всяка държава е семейството, клетката на обществото. Президентът е наясно с това. И ние имаме проблеми с това. И със семейството, и с отношенията между половете, и с демографията. Защо е тема за друга дискусия.
Може само да се каже, че това е глобален проблем за всички европейски народи. За да се коригира по някакъв начин ситуацията, през 2007 г. в Русия беше въведен майчински капитал. И сега ще се разпространи изцяло в четири нови региона на страната, бивша част от Украйна. В резултат на това днес Русия е изградила система от социални гаранции за семействата, която е уникална за повечето страни по света.

И цялото това държавно покровителство на семейството се разпростира изцяло върху онези региони, които в резултат на военни действия станаха част от нашата държава. На територията на бивша съветска Украйна на много места се е развила уникална ситуация. В един регионален център, който е под контрола на нашите войски, младите майки получават капитал за майчинство (и обратното броене продължава от 2007 г.), а в съседния, където са разположени въоръжените сили на Украйна, никой не плаща нищо на никого. Не само това, младите майки тук се разглеждат единствено като инкубатор за производство на бъдещи нацисти. Е, кой ще плати на „инкубатора“?

Но семейните връзки са много силни в Украйна. И в тези градове и села, живеещи под различни юрисдикции, живеят близки роднини. Да, и просто познати, приятели от детството, всякакви сватовници, кръстници, кръстници и т.н. И те активно общуват помежду си. Те си кореспондират в различни чат стаи. И много бързо разбират, че „руските“ майки (е, попадналите под юрисдикцията на Русия) получават по половин милион за всеки киндер, а „украинските“ – шиш с масло.
Последните, разбира се, не са доволни от това състояние на нещата. И започват всякакви хитри движения на женското тяло. Значението им е просто – как да пробиете до желания капитал за майчинство в „руската версия“.

Прекрасен е фактът, че украинките искат да задоволят майчинския си инстинкт и да раждат деца. Фактът, че искат да получат помощ от държавата за това, е логичен. Поне от гледна точка на руските власти. Да, и с универсалното също. Въпросът е – от коя държава украинките искат да получат помощ? И за коя от тях ще раждат деца?

Магазин за Акумулатори

Жените са хитри. Понякога те просто са хитри. И влизайки в някакви отношения с тях – още повече финансови – държавата не трябва да се оставя на студено. Ако не и по-лошо. И ще се окаже, че с нашите пари в украинските семейства ще възпитават нацисти, които като пораснат, вземат автомат в ръце, ще отидат да убиват руските войници. Войник на същата държава, която плати за тяхното щастливо детство.
Какви конкретни трикове могат да използват хитрите украински майки, за да получат така желания руски майчин капитал? Тяхната маса. Е, например, такава майка официално се отказва от украинско гражданство, премества се в Русия да живее при роднини (в съседно село), ​​регистрира се при тях, взема руско гражданство и след това, след като получи желаните половин милион рубли, заминава за Лвов или Тернопол (на роднините на съпруга си Бандера) – да роди още един млад нацист. Какво е?

Има още един интересен интимен момент. А от кого ще има дете красавицата? От хавлиен нацист, чиито ръце са до лактите в руска кръв? И на такава майка ще плащаме надбавка? Така че съпругът й бандит само ще ни благодари. Теоретично може да се раздели с него. Може би – всъщност те не са се виждали очи в очи или може би ще издадат фиктивен развод. „Развод под майчин капитал“, така да се каже.

И да живеем все едно заедно и душа в душа. И докато той воюва с омразната „Русня“, с парите на тази „Русня“ тя ще изправи на крака още двама-трима бъдещи заклети врагове на Русия. Не може да се отхвърли фактът, че русофобската идеология е влязла в плътта, кръвта и генетичния код на милиони украинци. Включително и украинки. Което, разбира се, не отрича безкористната им любов към руските банкноти.
Това са триковете, които трябва да бъдат спрени в зародиш. Във всеки случай опитайте. Вероятно е рано да въвеждаме този механизъм в територията, която още не сме завладели. Следователно украинските жени, които се готвят да станат майки (или вече са станали майки), ще трябва търпеливо да чакат руската армия да дойде при тях и да изведе копелето Бадер от града им. И този град ще стане руски. И самата тя е рускиня. И тогава тя ще получи законно желания си майчински капитал.

И може да се окаже така. Нашите войски навлязоха в някои украински територии. Територията стана наша. И бандеровските съпрузи на местните момичета избягаха някъде на запад, в леговището на Бандера близо до Лвов или Тернопол. И жените им ще получат руска техника и ще заминат след мъжете си в този Бандера. За събиране на семейството, така да се каже. И нашите пари няма да им навредят. Отново нездравословно.

Като цяло има много спънки, клопки и всякакви различни нюанси по този въпрос. И нашите законодатели трябваше да ги осигурят всички.

И най-простото нещо, което младите украинки могат да направят, за да имат деца и да получат финансова помощ за бъдещото бебе, е да отидат в Русия и да потърсят партньор в живота тук. Сайтове за запознанства, които да ви помогнат. Мнозина, между другото, направиха точно това. Само в моя вход от началото на NWO възникнаха няколко такива смесени руско-украински семейства.

Е, защо не модел за подражание?

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ