1.1 C
София
петък, декември 8, 2023

Ужас: Гатьо оцелял под дъжд от куршуми, пленили го талибани и…

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Пеньо Гатевски, по-известен като Гатьо от „Игри на волята“, набързо се превърна в един от най-коментираните участници от този сезон на риалити формата. 41-годишният пловдивчанин първо предизвика серия от подигравки заради някои свои действия, а след това натрупа точки с откровеност и естествено поведение.
Като командос в Кербала и Дивания, на няколко пъти е попадал под дъжд от куршуми и даже е прекарал месец  във военнопленнически лагер – време, за което не говори много, знае се само, че е гладувал. По време на мисия в Ирак е бил и пленник на талибани.

Ето я блондинката, родила две деца на Гатьо от „Игри на волята“ СНИМКИ
Гатьо е попадал в няколко опасни ситуации, а иначе самият той се представя като „неосъждан, непреклонен, непоколебим“ и още на 18 години постъпва в Силите за специални операции – с една дума командос. Има над 150 скока с парашут, участвал е и в реални бойни действия. Напуска, за да изкара повече пари, и да купи дом на семейството си.
От мрежата: Цялата истина за Гатьо от „Игри на волята“ е…

Проверка по рама

От 15 години е лична охрана на заможен бизнесмен, чието име не споменава, но по всичко личи, че става въпрос за представител от подземния свят. Според слуховете той е пазил и вече покойния Алексей Петров./show.24-chasa.eu
Блиц

Статията Ужас: Гатьо оцелял под дъжд от куршуми, пленили го талибани и… е публикувана за пръв път на ШОУ !.
Магазин за Акумулатори

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ