-1.2 C
София
понеделник, декември 4, 2023

В „Игри на волята“ стана много тежко, Теодора напусна, но… ВИДЕО

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Един от най-мълчаливите участници в тазгодишния сезон на „Игри на волята“ – Теодора, вече е аут от Арената и възможността да стигне до финала, където да бъде на крачка от голямата награда. Нейната най-голяма награда обаче, я чака в дома й – и това е малката й дъщеричка Никол.
Теодора се изправи в директен дуел за елиминации срещу Момчил от Стареишините, който пък с тази победа постигна своята рекордна 24-та за сезона, изравнявайки постижението от миналия сезон. А загубата на Теодора остави племето Гладиатори с едва четири души.

Изненада: Денислава от „Игри на волята“ се пусна като булка и… СНИМКИ
Този развой на събитията пък провокира Мартин, Виолета, Рълев и Мастагарков да започват да кроят планове и стратегически ходове за номинации и оцеляване на племенния съвет, който им предстои.
Скандал: Денислава преспала с трима от мъжете в „Игри на волята“

Проверка по рама

Стигна се дори дотам, че заклетите врагове Мартин и Мастагарков да се отделят и да заговорят съюзнически. Каква тиха война ще се заформи оттук нататък, не е ясно, но е сигурно, че ще има такава.
„Имаме шанс, ако те направят грешен ход“, казва Мартин на своя враг Мастагарков в разговор на четири очи, който ще бъде излъчен в епизода в сряда на „Игри на волята“./show.24-chasa.eu

 
Блиц

Магазин за Акумулатори

Статията В „Игри на волята“ стана много тежко, Теодора напусна, но… ВИДЕО е публикувана за пръв път на ШОУ !.
Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ