1.1 C
София
петък, декември 8, 2023

В „Игри на волята“ стана страшно: Дъщеря ликвидира майка си, а братя се биха и..

ПРОЧЕТИ СЪЩО

В „Игри на волята“ битките стават все по-ожесточени, особено когато на Арената се изправят роднини. В снощния епизод видяхме как двама братя се налагат жестоко един друг, а дъщеря направо опустоши майка си, без да й мигне окото.
В крайна сметка Старейшините постигнаха безапелационна победа срещу Гладиаторите. Синьото племе спечели 6 от общо 8 единоборства и показа много хъс на Арената.

Епичен обрат: Виолета срази Оряшкова в „Игри на волята“ и я…
А тези, които се оказаха най-безкомпромисни, бяха Денислава Велкова и Михаил Кръстев, които остраниха хладнокръвно своите най-близки хора не само в шоуто, но и в живота, съответно – бизнесдамата Виолета Стайкова и плувецът Радостин Кръстев.
Денислава от „Игри на волята“ се пробва с трима от участниците, ето кой успя да вкара в леглото

Проверка по рама

Загубата на Гладиаторите пък ги изпрати край огъня, където те трябваше да посочат един от своите за елиминационната битка в петък. Червените избраха Цвети Станева, която за втори пореден път ще се бори за мястото си в „Игри на волята“.
Шампионката по калистеника победи Теодора Мудева в елиминационния двубой миналата седмица, но този път има вероятност да се изправи срещу много по-силен противник в лицето на Благомир Мастагарков – аутсайдера при сините. 

Мудева от „Игри на волята“ се оплака, че получава смъртни заплахи от…
В днешната номинационна битка Старейшините и Гладиаторите отново ще премерят сили на Арената, а непредвидените ситуации отново ще изиграят ключова роля в играта им. Последствията няма да се харесат на никого./show.24-chasa.eu

Магазин за Акумулатори

Блиц
Статията В „Игри на волята“ стана страшно: Дъщеря ликвидира майка си, а братя се биха и.. е публикувана за пръв път на ШОУ !.

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ