Криминални

В Ясеново шокирани: Върна се от гурбет за погребението на баща си, а го заловиха с 3 кг дрога

28-годишният Мехмед Мехмед от руенското село Ясеното е задържаният с 3 кг марихуана на КПП Босна край Малко Търново, пише Флагман.бг.

Припомняме, че младият мъж е закопчан от жандармеристи в събота. Управляваното от него Рено Клио е спряно от служителите на реда, като дрогата е намерена в колата. На него му е направен тест, като апаратът е отчел положителна проба за употреба на амфетамин. Предполага се, че дрогата е била предназначена за Турция, в чиято посока е пътувал Мехмед.

В село Ясеново са шокирани от новината за ареста на Мехмед. Познавали го като изключително скромно и добро момче. Дори и не са подозирали, че употребява наркотици, пък камо ли да е замесен в разпространение. Смятат, че е станал изкупителна жертва.

„Мехмед само се води по лична карта в село Ясеново, не живее тук. А в Германия. Замина с родителите си преди много години. Баща му пък почина преди две седмици. Докараха тялото му в Ясеново от Германия, за да спи вечния си сън тук – в родното му място. Именно заради погребението Мехмед се прибра в България. Не е възможно за толкова кратко време да е влязъл в схема с наркотици. 100 % други хора са замесени, а той е просто тяхна жертва“, коментират съседите на 28-годишния мъж от село Ясеново.

За случая на КПП-Босна е уведомена Окръжна прокуратура-Бургас.

Криминално

Новините Днес

Не пропускай

Back to top button
zonguldak escort