25.8 C
София
петък, юни 9, 2023

Ванга завеща: Kак да внесе просперитет в къщата?

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Никой не може да надмине дарбата на прозорливостта на баба Ванга. Хора от различни страни ходеха при нея, докато беше жива, за да разберат съдбата си. При едно от тези посещения тя споделила как може да се внесе просперитет в къщата. Съветите на Ванга са признати от мнозина. Оказа се, че е много лесно да привлечете просперитет и благополучие в дома си.
Подкова на вратата привлича благополучие в къщата

Такъв знак може да изглежда странен за съвременния човек, но нашите предци са вярвали в силата на подковата. Освен това този елемент има няколко свойства:
• прогонва злите духове от къщата;

• предпазва от болести;
• привлича просперитет.

Проверка по рама

Самата Ванга е казала, че на тези, които окачат подкова на вратата, „късметът ще язди като кон“.
7 предмета, които носят късмет в дома

Хранене от красиви съдове

Нека във вашата кухня има само елегантни чинии и чаши. Изхвърлете всичко, което е нарязано и напукано – такива съдове само привличат негативизъм.
Красивите чинии, чаши, купи, напротив, носят естетическо удоволствие и щастие на членовете на семейството. Затова не съхранявайте специални комплекти ястия за гости, а по-скоро ги използвайте сами всеки ден.

Кръглите и чисти огледала привличат благополучие

Магазин за Акумулатори

Избягвайте огледала с остри ъгли. Колкото по-кръгла е отразяващата повърхност, толкова по-добре. Ванга е казала, че е важно също така да се следи тяхната цялост. Дори появата на малка пукнатина е добра причина да се отървете от огледалото.
Истински магнит за просперитет и благополучие ще бъде чистото кръгло огледало. Важно е да го почиствате редовно. Прахът и мръсотията, утаяващи се върху повърхността на огледалото, натрупват негативи. Те предотвратяват навлизането на положителна енергия в къщата, носейки със себе си различни материални и духовни ползи.

Предметите в дома, които гонят късмета и щастието – изхвърлете ги

Финиковата палма привлича благополучие по-добре от „дървото на парите“
Ванга е сигурна, че това растение е много по-ефективно от Дебелата Мара. Затова тя съветва клиентите си да си купят финикова палма.

Това дърво перфектно прогонва демони и зли духове от къщата. Благодарение на това в къщата се създава положителна енергия.

Пазете плановете и целите си в тайна

Прекалената откритост може да навреди. Затова българската гледачка съветва да се говори по-малко за плановете и целите, които имате. Може да предизвикате завист у някой около вас. И дори може да са близки хора.

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ