България

ВЪПРОСЪТ: Министри на ИТН остават в кабинета – кои предадоха Слави?

Не бъди безразличен ! Сподели статията с твоите приятели

„Не всички министри на „Има такъв народ“ са си дали оставките. Може някои да останат в нашия отбор, имали сме градивни елементи. Работим много добре и с министъра на енергетиката, и с този на спорта.

С министър Генчовска сме имали трудни моменти, но опитва да влезе в ритъм.“ Така министърът на иновациите и растежа Даниел Лорер коментира пред Би Ти Ви може ли министри от ИТН, които вчера лидерът на партията Слави Трифонов изтегли, да останат в кабинета.

Сега въпросът е кои от министрите на ИТН ще предадат Слави и ще останат на постовете си, въпреки че Трифонов вчера извади партията си от четворната коалиция?

Лорер посочи, че има гигантско възмущение към „Има такъв народ”. „Здравна криза, инфлация и войната са трите кризи. Те не излязоха от правителството заради това. Те излязоха заради пътищата“, обясни Лорер. И посочи, че от партията искали 6 млрд. Лева за пътища, които да изхарчат тази година.

Проверка по рама

Работата ни оттук нататък е да видим откъде ще имаме подкрепа или България ще върви към нови избори. Той добави, че „Възраждане“ се самопредложили за властта, което е лош знак. Петте им точки, на които държали, били обратното на прогресивното мислене, така че нямало как да се говори с тях.

Материалът ВЪПРОСЪТ: Министри на ИТН остават в кабинета – кои предадоха Слави? е публикуван за пръв път на Новините Днес.

Народ

Новините Днес

Не пропускай

Back to top button
zonguldak escort