20.8 C
София
сряда, юли 24, 2024

„Велика“ издънка в Novinite-Dnes.eu: Профилът на Ивелин Михайлов не е хакван

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Поредна „велика“ издънка на Ивелин Михайлов – профилът в социалната мрежа Х на спрягания като идеолог на ПП „Величие” длъжник на НАП не е хакван, докладва само пред Novinite-Dnes.eu парламентарен източник.

В понеделник собственикът на „Историческия парк” край варненското с. Неофит Рилски пусна призив за подкрепа на проектокабинета „Росен Желязков”, който стои и до момента на стената му в Х, бившата „Туитър”.

Посланието е следното:

„Въпреки че съм само обикновен член на партията, ще препоръчам на депутатите от „Величие“ да подкрепят кабинета, предложен от Росен Желязков и ГЕРБ. Моментът е такъв, че трябва национално обединение. „Величие“ вече управлява с ГЕРБ във Ветрино. Най-красивата, богата и просперираща община в България, където се завърнаха хиляди българи от чужбина. Няма причина да не можем да постигнем същото и за цяла България“.

Малко след като постът стана национална новина, Ивелин Михайлов се изрепчи, че профилът му в Х е хакнат и че това не е негова публикация.

Проверка по рама

Проверка от компетентен орган, обаче, показала, че постът е пуснат от личния лаптоп на Ивелин Михайлов и че профилът му не е станал жертва на злонамерена намеса.

Материалът „Велика“ издънка в Novinite-Dnes.eu: Профилът на Ивелин Михайлов не е хакван е публикуван за пръв път на Novinite-Dnes.eu.

Не бъди безразличен ! Сподели статията с твоите приятели

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ