20.8 C
София
понеделник, октомври 2, 2023

Виктория Капитонова хвърли 20 бона за бал и призна… ВИДЕО

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Риалити героинята Виктория Капитонова, която стана активен инфлуенсър веднага, след като доби повече популярност покрай участията и победите си в редица родни шоу формати като „Ергенът“, „Черешката на тортата“ и „Хелс Китчън“, се е заела да помага активно на учениците да развиват Инстаграм профилите си.
Амбицията й да бъде на всяка цена „полезен блогър“ на момента удря редица абсурди, като например този да хвърлиш за блясък на бала си „скромните“ 20 бона.

Хванаха Виктория Капитонова с мистериозен мъж на плажа, двамата се… СНИМКИ 18+
Капитонова подчерта, че няма никакви проходи от въпросното събитие, както иначе е свикнала. Но и даде обяснение защо е така:  

„Защото не всичко се ОТПЛАЩА ВЕДНАГА! Има резултати които не можеш да получиш НА МОМЕНТА! Балът повиши нивото на моя продукт в АБСОЛЮТНО НОВИ ВИСОТИ. Мащабът на това събитие, красотата му и най-доброто отношение към учениците са неща, които го правят ЕДИНСТВЕНО ПО РОДА СИ“.
@hyperx_rizz Bro found the best way to rizz up a girl #rizz #rizzless #rizzgod #wrizz #fyp #fyp #fyppppppppppppppppppppppp #follow #viral #views #like ♬ son original – 🙂

Брюнетката от руски произход, която живее от години в България, споделя още, че този бал дава възможността хора да се свържат помежду си, да общуват на живо и да създадат общност. Дали това действително е така, оставяме на вас да прецените./show.24-chasa.eu

Проверка по рама
Блиц

Статията Виктория Капитонова хвърли 20 бона за бал и призна… ВИДЕО е публикувана за пръв път на ШОУ !.
Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ