5.5 C
София
понеделник, март 4, 2024

Власт на народа… Плочкаджия става евродепутат от „Възраждане”

ПРОЧЕТИ СЪЩО


В българската политика няма невъзможни неща. Това отдавна е известно на всеки избирател, който през годините се е нагледал на всевъзможни калинки, промъкнали се по незнайни пътища към властта. До момента подобни субекти са се уредили за общински съветници, депутати, министри или шефове на държавни агенции, припомня „Уикенд“.

Единственият що-годе пощаден бе европарламентът. Там партиите предпочитат да изпращат омръзнали до втръсване стари свои кадри или млади кариеристи, които разчитат на добро образование, за да натрупат опит в бюрократичната джунгла на Брюксел. От „Възраждане” на Костадин Костадинов са на път да разбият и това табу, засилвайки към Брюксел фаянсаджията Славчо Крумов.

Източници на „Уикенд” разкриват, че Крумов почти сигурно ще попадне на избираемо място в листата на „Възраждане” за евроизборите през юни тази година. Какво от това, че няма подходящо образование и професионален опит по темата?!

Славчо отговаря на единственият важен критерий за издигане в проруската формация, а и не само там – верен е на вожда Костя Копейкин и винаги готов да изпълни всяка негова заръка. Това му гарантира издигане в политиката до висини, които и самият той не си е представял. От специалист по домашни ремонти в София миналата пролет Славчо се телепортира като депутат в парламента.

Компания в групата на „Възраждане“ му правят куп „топ-експерти” като напористата Искра Михайлова, подвизавала се в миналото като труженичка на еротичен телефон, което е разкритие на Narod.bg, уволненият за корупция от МВР Александър Арангелов, братята данъчни измамници Димо и Николай Дренчеви, а за водач е пазарен журналиста Петър Волгин.

Проверка по рама

След неочаквания възход Славчо Крумов пренаписва биографията си. Днес във визитката си пред медиите той се представя като успешен строителен предприемач, натрупал политически опит с участие в протести срещу строителство на трафопост и паркинг пред Минералната баня в столичния квартал „Овча купел”. Както често става, между желаното и реалността има огромна разлика.

Амбициите на Славчо да се изкара строителен предприема се разбиват на пух и прах от негови реклами в сайтове за безплатни обяви. В тях той до миналата година все още е само специалист по вътрешни ремонти. Славчо предлага цялата стандартна гама услуги – шпакловане на стени, гипскартон, боядисване, лепене на фаянс и теракот. За да се похвали, господин депутатът и бъдещ ковач на европейски закони и директиви е публикувал свои снимки от работния процес и готови проекти. От фотосите става ясно, че Крумов е тесен специалист в направа на бани и шпакловане на стени. Опит, който несъмнено ще му е полезен при работата в европарламента…

С подобни биографии ще са и останалите кандидати за евродепутати от „Възраждане”, твърдят нашите източници. Те са селектирани лично от партийния шеф Костя Копейкин, а основното им качество е пълна безличност и липса на амбиции да засенчат вожда. Последното нещо, което се иска от бъдещите евродепутати на „Възраждане” е опит и добро образование.

Тяхната основна задача в Брюксел ще е да повтарят като папагали опорните точки на руската пропаганда за загниващият Запад, борбата с джендърите и завзелите властта в Украйна нацисти. Като отплата, всеки месец те ще получават 14-15 хил. евро месечна заплата от бюджета на уж омразният им Европейски съюз.

Материалът Власт на народа… Плочкаджия става евродепутат от „Възраждане” е публикуван за пръв път на Narod.bg.Source link

Магазин за Акумулатори

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ