33.4 C
София
петък, юли 19, 2024

Властта срещу „Възраждане“: ДАНС вика на разпит най-активните партийци

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Не бъди безразличен ! Сподели статията с твоите приятели

Административната машина се задейства. Масово се провеждат разпити на някои от най-активните членове на „Възраждане“, се казва в позиция на партията.

Очевидно ДАНС отново е впрегната в активно мероприятие, а чрез нея и всички институции. В цялата страна текат разпити за анонимния колаж, пуснат от анонимен потребител в Телеграм канал, който не е сред официалните канали на „Възраждане“.

Привикани са за разпит и  членове на „Възраждане“ за дискриминационната табела, която заведение постави на стъклото си, с която възроди фашистката практика, позната от 1943 г., а именно да не обслужва определена група хора.

„Възраждане“ подаде сигнал до Комисията за защита на потребителите и Комисията за защита от дискриминация.

Проверка по рама

Нито една от двете комисии не излезе със становище по казуса, че привържениците на определена партия не са допускани в търговски обект.

Всички сигнали, които „Възраждане“ изпраща до ДАНС и прокуратурата, са оставени без внимание, но за анонимни колажи в Телеграм групи и за осуетени прожекции на педофилски филми, институциите са задействани като бухалка.

Материалът Властта срещу „Възраждане“: ДАНС вика на разпит най-активните партийци е публикуван за пръв път на Новините Днес.

Народ

Новините Днес

Магазин за Акумулатори

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ