България

ВОЙНА цепи хунтата: Красен Кра(д)лев излетя от листата на ГЕРБ-СДС в Русе

Войната, която раздира хунтата заради стола на Бойко Борисов, вече взима първите си жертив! Бившият спортен министър Красен Кра(д)лев ще бъде аут от русенската листа на предстоящите избори за Народно събрание, разкри Новините Днес.

Тежкотонажният Кралев беше водач на листата на ГЕРБ-СДС и на двата вота през годината, но сега се е присламчил към лагера на Томислав Дончев, който се спряга като понециален заместник на Баце на върха на шайката. Затова и бил отлюспен от русенската листа, където силно виляние все още има вярната патерица на Буци Пламен Нунев, разкри информатор на Новините Днес.

На изборите през месец юли той се нареди чак на трето място по брой получени преференции – Десислава Атанасова и областният лидер на СДС Драгомир Драганов получиха по-голяма подкрепа.

Въпреки това той влезе в парламента от Русе, а в социалните мрежи се похвали с резултата единствено във Варна, където също беше кандидат, потвърди Ruse.news.

Като народен представител в 46-ия парламент Красен Кралев не зададе нито един въпрос към министрите от служебното правителство.

Проверка по рама

Единствената му дейност, свързана с Русе по време на краткия мандат на 46-ото Народно събрание, беше пресконференция, дадена в партийния офис. Кралев не присъства и на форума за проблемите на Русе, организиран от областния управител Борислав Българинов.

Материалът ВОЙНА цепи хунтата: Красен Кра(д)лев излетя от листата на ГЕРБ-СДС в Русе е публикуван за пръв път на Новините Днес.

Народ

Игра на Богове -Възходът на падението

Related Articles

Back to top button