Криминални

Врачанинът Гошо Циклопа намери цаката как да кара луксозни коли без пари, но в Бургас…

Врачанинът Георги Георгиев, по прякор Циклопа, подлуди рент-а-карските фирми в Бургас. 56-годишният мъж създаде страхотни проблеми на компаниите, даващи автомобили под наем по морето, съобщава Флагман.бг

В началото на април т.г., Гошо Циклопа сключил договор за наем на лек автомобил „Пежо 307, с бургаска регистрация, за срок от 2 дни. Той заплатил дължимото за половината от периода – 50 лева. След изтичане на срока на наема, Георгиев не върнал колата в автопаркинга, както било посочено в контракта.

Собственикът на рент-а-кар фирмата многократно се опитвал да се свърже с Циклопа, но телефонът му винаги бил изключен.

Междувременно врачанинът сключил друг договор, като този път наел доста по-луксозен автомобил – Мерцедес Е 220 CDI, с бургаска регистрация. Поискал го за срок от 3 дни /от 02.04.т.г. до 05.04.т.г./, като за целия период заплатил наем от 150 лева.

След изтичане на дните, Циклипа отново офейкал и нямало и следа от него, както и от возилото. Управителят на втората рент-а-кар фирма също направил няколко неуспешни опита да се свърже с него, но все удрял на камък.

56-годишният мъж от Враца е бил обявен за издирване от служителите на Пето РУ в Бургас. В хода на разследването Мерцедесът е открит на гара „Зверино“ във врачанското село Зверино.

Издирваният Гошо Циклопа, който е криминално проявен и осъждан, е установен и задържан. Към момента се намира в следствения арест във Враца. Работата по случаите продължава от служители на Пето Районно управление – Бургас.

Криминално

Новините Днес

Не пропускай

Back to top button
zonguldak escort