-1.3 C
София
понеделник, декември 4, 2023

Време е да осъдим Бил Гейтс, Георг Сорос и Рокфелерите

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Съд в Перу постанови, че пандемията е „създадена“ от Гейтс, Сорос и Рокфелер

Три от най -дяволските образувания на планетата бяха обвинени от перуански съд за заговор и създаване на нов коронавирус за постигане на световно господство.

Бил Гейтс, Джордж Сорош и членове на семейство Рокфелер бяха признати за виновни за умишленото разпространение на вируса SARS-CoV-2, който досега съсипа десетки хиляди малки предприятия по света и промени света към по-лошо завинаги .

Решение на съда в Перу

Апелативният съвет на съда на Съда постанови, че ужасният коронавирус е продукт на „криминален световен елит“, съставен предимно от мултимилиардери, които също участват в  глобалната програма за обезлюдяване .

Това се случи в момент, когато някои местни престъпници се опитваха да обжалват продължителността на следствения арест, но съдиите Тито Галего, Луис Легия и Тони Чангарей оправдаха забавянето на производството с „непредсказуемия характер на пандемията“. И в решението си съдиите споменаха и гореспоменатите обвинения на Гейтс, Сорош и Рокфелер.

Според съда пандемията е засегнала само обикновените хора, но обвинените извършители на вируса, които „са били в неговото създаване и все още тайно продължават да управляват пандемията“, не са повлияли по никакъв начин.

Факт е, че Бил Гейтс никога не е бил виждан да носи маско, нито пък той е склонен да бъде ваксиниран с ваксините, в които е дал финансови средства и които настоява усилено за всички останали днес.

В мотивите на решението си Съдът посочва още:

„Никое правителство в света, физически лица, юридически лица или защитата на подсъдимите не могат да твърдят, че тази пандемия е била предвидима за тях. Никой освен създателите на Новия световен ред, като Бил Гейтс, Джордж Сорос, Рокфелерите и други. „

Време е да осъдим Бил Гейтс, Георг Сорос и Рокфелерите

Човек може да не може да чете между редовете, за да види, че тези перуански съдии са разбрали точно смисъла.

Настоящата „планета“ не е нищо друго освен гигантска измама, организирана от най -лошите престъпници, които този свят някога е виждал. Тези, които имат много пари и са склонни към геноцид.

Според Майк Адамс няма основателно съмнение, че Бил Гейтс е финансирал създаването на коронавирус от Ухан по срамни подбуди, или както съдът го нарече „създаден от престъпния елит, който управлява света днес“.

В присъдата се споменава милиардерът финансист и агитатор на глобализацията Геоерг Сорош, съосновател на Microsoft Бил Гейтс и цялото семейство Рокфелер.

Според съда тези престъпници са виновни за „управление“ и „продължаване на посоката“ на пандемията директно към  Новия световен ред .

Благочестиво желание е нашата наказателноправна система да заеме същата позиция. Тогава може би и ние бихме могли да сложим край на блокирането, облечени с намордници и параноя, които промиха мозъци на милиони наши хора.

Или още по -добре, ние също бихме могли да осъдим Gates et al. за техните престъпления срещу човечеството и да ги накаже справедливо за тях.

Между другото, Гейтс, който в момента избягва правосъдието,  вече планира поредната „планемия“ и казва на тези, които го слушат, че „това е война“.

„Не можем да си позволим отново да бъдем хванати неподготвени“,  казва плачещ компютърен глупак.

„За да предотвратим трудностите, които изпитваме от миналата година, трябва да започнем да приемаме сериозно готовността за пандемия. Колкото и сериозно да приемем заплахата от война. „

Проблемът с Гейтс, разбира се, е, че във войната той е враг. Това е един, срещу който всички ние трябва да се обединим и да се справим с него според закона в обща полза.

Заключение

Независимо дали сте десен, левичар или нещо средно, в интерес на цялото човечество е завинаги да затворите Гейтс и неговите съучастници в конспирация.

Човечеството няма шанс, ако на тези престъпници бъде позволено да останат на свобода, за да могат да извършат още повече зверства.

Съд в Перу постанови, че пандемията е „създадена“ от Гейтс, Сорос и Рокфелер
Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ