33.8 C
София
понеделник, юли 15, 2024

Winnie-the-Pooh: Blood and Honey 2 / Мечо Пух: Кръв и Мед 2 2024 Онлайн. Къде да гледаме Winnie-the-Pooh: Blood and Honey 2 / Мечо Пух: Кръв и Мед 2 2024 , резюме и информация за филма.

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Не забравяй да споделиш статията с твоите приятели в социалните мрежи !

Какво ще се случи, ако вземем едни от най-популярните герои от литературата за деца и ги превърнем в нещо ужасяващо?„Мечо Пух: Кръв и мед 2“ вади резачката и ни опръсква с кръв, за да отговори на този въпрос, докато гледаме ухилената физиономия на една версия на Мечо Пух, която никой не е подозирал, че някога ще съществува.Не, това не са онези любими герои на А. А. Милн, това са техните ужасяващи версии, които предизвикват най-страховитите кошмари.
Докато първият филм ни показа Пух и Прасчо, които избиват всеки, изпречил се на пътя им, във втората част към отряда на смъртта се присъединяват Тигъра и Бухала.

 • Жанр: 2024, Комедия, Мистерия, Трилър, Ужас
 • дата на излизане: 26-03-2024
 • Ако Winnie-the-Pooh: Blood and Honey 2 / Мечо Пух: Кръв и Мед 2 2024 представлява интерес за вас, може да погледнете връзката
  Гледай Winnie-the-Pooh: Blood and Honey 2 / Мечо Пух: Кръв и Мед 2 2024 Онлайн , в която да получите повече информация за филма, възможности за гледане и разбира се превод на български език.

  Не забравяй да споделиш публикацията с твоите приятели в социалните мрежи !

  Проверка по рама

  Филми онлайн без реклами

  ПРОЧЕТИ СЪЩО

  ПОСЛЕДНИ НОВИНИ