България

ЯДЕЦ от НАП! Бойко Рашков е чист (лъжите на ГЕРБ пак увиснаха)

Не бъди безразличен ! Сподели статията с твоите приятели

Ядец от Националната агенция по приходите за шайката на Бойко и купените медии – данъчните не са установили каквито и да било несъответствия между приходите и разходите на служебния вътрешен министър Бойко Рашков, който за ужас на бацетата поема МВР и в новия редовен кабинет, предаде Новините Днес.

За резултата от ревизията, започната служебно от НАП, Рашков разказва в интервю за „Тоест”.

„На 3 декември ми беше връчен констативен акт от Националната агенция по приходите. И след извършената служебна проверка на моето имущество и това на семейството ми, както и на доходите, които съм получил, не е установено никакво несъответствие между моите доходи и моето имущество.

Струва ми се, че това трябва да се каже високо, за да се парират всички обиди, клевети и нападки срещу мен и семейството ми“, казва Рашков.

Проверка по рама

Независимо от НАП обаче и Софийската градска прокуратура прави някаква проверка на Рашков под давление на Иван Гешев, защото поиска разкриване на данъчната и осигурителната тайна на служебния вътрешен министър.

От прокуратурата така и не отговориха какво проверяват по Рашков и защо им е свалянето на данъчна тайна. „Ни най-малко не се учудвам от това, че прокуратурата като придатък на бившата власт извършва подобни слугински действия“, казва Рашков.

Лидерът на „Продължаваме промяната” Кирил Петков, който ще бъде номиниран за премиер, даде да се разбере, че държи Рашков да остане министър и в редовното правителство.

Материалът ЯДЕЦ от НАП! Бойко Рашков е чист (лъжите на ГЕРБ пак увиснаха) е публикуван за пръв път на Новините Днес.

Народ

Магазин за Акумулатори

Игра на Богове -Възходът на падението

Related Articles

Back to top button