13.5 C
София
неделя, май 28, 2023

Забравяне и раздразнителност: Какво могат да кажат тези симптоми за енергията?

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Забравянето и раздразнителността по никакъв начин не са свързани помежду си, но тези проблеми имат приблизително еднаква енергийна природа. Експертите решиха да разкажат защо хората се дразнят и изпитват проблеми с паметта.
Не забравяйте, че има неща, които априори ни дразнят. Това е нормално, защото всички сме хора и всеки от нас има определени дразнители, които ни карат да губим фокус и нерви. Понякога се превръща в твърде преувеличен проблем. Ето какво го причинява.

Вируси на съзнанието
Не става въпрос само за физически заболявания. Проблемите може да са дълбоко в нашето съзнание. Говорим за вируси, които се заселват в нас, затруднявайки възприемането на света такъв, какъвто е. С други думи, енергията на забравящите и раздразнителни хора се е променила. Има някои мисли, които карат човек да се чувства нещастен. Те замърсяват мисловния процес, от който се образува забрава и негативизъм.

Трикове за повече ЕНЕРГИЯ рано сутрин
Проблеми с чакрите

Проверка по рама

Духовната чакра Сахасрара, разположена в областта на короната, която е в изключително неблагоприятно състояние, най-често прави човек раздразнителен. Именно нейният упадък най-често води до факта, че ни става трудно да съберем мислите си и да се настроим на положителна вълна. Ето защо, в случай, че изпитвате подобни проблеми, експертите препоръчват отваряне на тази чакра. За да направите това, можете да използвате камъни като топаз, турмалин или аквамарин. Също така ще бъде полезно да се занимавате с духовни практики и да медитирате.
Шестата чакра отговаря за паметта – Аджна. Намира се в областта на челото, между веждите. Ако е в упадък, тогава човек започва да забравя всичко подред – думи, дадени обещания, приятни събития от миналото. Това е много опасно и може да има изключително негативни последици, така че при първите симптоми на пропуски в паметта и забравяне трябва да вземете определени мерки. Първо, трябва да използвате платинени бижута по-често и да носите със себе си такива камъни-талисмани като кехлибар, перли или диаманти. Второ, трябва да подобрите храненето, да се отървете от лошите навици и да започнете да носите сини дрехи по-често.

Енергията на дома: Кои апартаменти не трябва да се наемат или купуват?

Като цяло, всички чакри, без изключение, силно влияят върху благосъстоянието на човека и основните му жизнени показатели, така че използвайте мудри по-често, за да активирате чакрите.
Магия и зли очи

Често спадът на енергията и затварянето на чакрите се случват поради факта, че човек много често е до неприятен човек. Раздразнителността се появява заради изтичането на енергия, която вашият скрит враг взема за себе си. Опитайте се да анализирате благосъстоянието си и сигналите на тялото си в онези моменти, когато сте в компанията на определен човек. Ако станете по-раздразнителни или забравящи, значи човекът ви крадe от енергията. Не трябва да смятате такъв човек като враг, защото понякога вампиризмът е неумишлен.

Магазин за Акумулатори
Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ