22.8 C
София
понеделник, юли 22, 2024

ЗАДЕН ХОД: Партията на Кобрата пропадна

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Не бъди безразличен ! Сподели статията с твоите приятели

Партията на Кубрат Пулев, с която боксьорът се канеше да вземе властта и да ни „оправи“, пропадна. Това научихме от интервю със спортиста пред 24 часа.

На въпроса „Имаше период, в който искаше да правиш партия, много хора застанаха зад теб, какво се случи“, Кобрата отговаря:

„Това е сериозен въпрос за мен и не мога просто ей така, като наблюдавам какво се случва на изборната сцена, просто да хукна с: „Давайте тук, сега ще правим партия“, без да огледам и дори да си направя труда да вникна малко.

Авторите в българската ни литература са описвали успешни хора, които са правили за България много неща от сърце и как завършват след това. Аз обичам народа си, милея за него.

Проверка по рама

Да, има уникални хора по света, срещал съм такива, но ще направя нещо, само когато видя, че ще има ефект. Мисля, че ще намеря съмишленици, но все пак е трудно с българите.

Знаете приказката за нашенеца и казана, че не ни трябва пазач за него, а ние сме си достатъчни да се потапяме един друг там. Плюс това, у нас има и външни влияния, които си правят каквото си пожелаят, та ние сме си достатъчен враг в този смисъл“, завършва признанието си Кобрата.

Материалът ЗАДЕН ХОД: Партията на Кобрата пропадна е публикуван за пръв път на Новините Днес.

Народ

Новините Днес

Магазин за Акумулатори

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ