България

ЗАДКУЛИСИЕ: Преди 32 години КГБ създаде ДПС, за да държи ключа на България (СКАНДАЛНИ ФАКТИ)

Игра на Богове -Възходът на падението

Дисидентът Петър Бояджиев, политзатворник по времето на „дълбокия социализъм”, разкри ужасяващи факти на антибългарската партия ДПС, ръководена от Москва.

Според бунтарят, лежал в затвора заради несъгласие с комунистическия режим, зловещото КГБ преди 32 години е създало на партията на Ахмед Доган, за да има лостове за вмешателство във вътрешните работи на България.

През цялото това време Движението за права и свободи е маскирано като партия на мюсюлманите с подкрепа от Турция, дали е така? Вижте:

Преди изборите през април един човек, който дължи всичко на Русия и на Луканов – Андрей Райчев, облъчваше българската аудитория с тезата, че Слави Трифонов е новият господар на България след Симеон и Борисов.

Проверка по рама

В продължение вече на 32 години този човек не слиза от телевизионния екран, облъчвайки българите с тезата, че Доган е стожерът, върху който почива българската държава.

В продължение на 32 години облъчва аудиторията с тезата, че ДПС и Доган са идентични с мюсюлманската общност в България. Преди 32 години Държавна сигурност, под ръководството на присъстващите в България съветски съветници от КГБ, създадоха тази партия със стратегическата цел да държат чрез нея ключът към управлението на България.

Да, те я представят от години за партия на Турция и по този начин използват исторически сложилите се чувства на недоверие у българските граждани към съседната ни Турция.

Много сложен геостратегически въпрос. В началото ДПС успя да овладее мюсюлманската общност, която беше травмирана от лудостта на комунистите, наречена Възродителен процес.

Но с годините мюсюлманската общност започна да разбира измамата. Днес вече мюсюлманите в България живеят в условията на феодализъм от превърналите се във феодали местни представители на ДПС.

Тази партия с днешна дата не владее повече от 200 000 гласоподаватели и със 100 000 хиляди купени гласове се срина до 290 000 през изборите през месец юли, като в тази бройка се включват и гласовете от чужбина.

Магазин за Акумулатори

И чувам днес от екрана на Нова телевизия същия говорител на Москва Андрей Райчев да плаши аудиторията с ДПС. Каза буквално „Тази държава, България, се държи на този кит ДПС и българите да внимават, защото без този кит държавата се срутва”. Да, това са буквалните думи на този, който през април ни убеждаваше, че идва новият цар – Слави.

Материалът ЗАДКУЛИСИЕ: Преди 32 години КГБ създаде ДПС, за да държи ключа на България (СКАНДАЛНИ ФАКТИ) е публикуван за пръв път на Новините Днес.

Народ

магазин за авточасти
Back to top button