4.9 C
София
четвъртък, март 30, 2023

Загадка, която ще разшири границите на въображението ви

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Всички знаем, че оптическата илюзия се състои в измама на зрението. За да заблудите мозъка е достатъчно да излъжете окото. Но понякога всичко се случва точно по обратния начин: ние сами лъжем очите си, ума и себе си, като се опитваме да се абстрахираме и пренебрегваме част от реалността, свеждайки видяното до прост за разбиране шаблон.
Това безспорно е полезно умение, но за да решите тази загадка ви предлагаме да отворите широко очи и да отхвърлите обичайните правила. Е, готови ли сте?
Сега нека да видим колко добре сте следвали нашите съвети.

Отговор: 16
Видели сте само това, което очаквате да видите. Най-вероятно вие никога не сте надниквали в гардероба, за да потърсите Нарния.

Проверка по рама

Отговор: 17
Вие много точно сте забелязали този малък детайл в центъра. Въпреки това, досега не сте преминавали отвъд обичайното възприятие. Ако за да нарисувате права линия са ви необходими само две точки, тогава какво е нужно за да може един кръг да се счита за такъв?

Отговор: 20

Разбрали сте, че използвахме специален шрифт, за да ви подведем. Но не успяхме. Въпреки това, все пак не успяхте да видите всичко, което трябва.
Отговор: 26

Дали сте излезли извън изображенията или не – това няма значение, със сигурност излизате извън рамките на обичайното. Когато другите се нуждаят от солидни факти, за вас е достатъчно просто намек за възможност. Това ви издава като човек с голямо въображение и желание да следва инстинкта си.

Магазин за Акумулатори

Отговор: 29
Браво! Искахме да излезете извън рамките на обичайното. И при вас това се получава брилянтно. Това, което повечето хора виждат като къща на дърво, вие възприемате като мост до вълшебното царство Терабития; там, където другите виждат руините, вие виждате лабиринтът на фавна; там, където другите виждат кутията на Пандора, вие – надежда.

Отговор на загадката:
Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ