21.3 C
София
понеделник, септември 25, 2023

Заляха Валерия от „Ергенът“ с мощна критика: Тя избухна и обяви, че ще…

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Голямата победителка от последния сезон на „Ергенът“ Валерия Георгиева не издържа на натиска и напрежението и направи култово признание за личния и професионалния си живот.
„Тъй като интересът към мен и личния ми живот след предаването стана много голям, както и към това какви са заниманията ми извън каузата, реших да ви запозная отблизо с всичко, заяви моделката в социалните мрежи, след като понесе мощна вълна от критика в последно време. 

Валерия от „Ергенът“ облече булчинска рокля, жени ли се за Евгени?! СНИМКИ
Защитничката на животни е една от най-обсъжданите участнички в „Ергенът“ още преди дори да е спечелила формата и сърцето на Евгени Генчев. А след края на шоуто интереса към нея не само, че не е стихнал, но дори и набира с пълна сила.
„Тъй като интересът към мен и личния ми живот след предаването стана много голям, както и към това какви са заниманията ми извън каузата, реших да ви запозная отблизо с всичко, затова съм ви подготвила нещо! Очаквайте съвсем скоро!“, загатна за намеренията си брюнетката, но още не издава какво точно има предвид.

Проверка по рама

Валерия от „Ергенът“ влезе в чалгата, но получи ужасни обиди и със сигурност ще съжалява ВИДЕО
Не се знае също и дали Евгени Генчев, с когото продължават да се водят двойка, поне засега, участва във въпросния проект. Да не би да се окаже, че „проекта“ и всъщност сватбата им, предстои да разберем съвсем скоро./show.24-chasa.eu

Блиц
Статията Заляха Валерия от „Ергенът“ с мощна критика: Тя избухна и обяви, че ще… е публикувана за пръв път на ШОУ !.

Магазин за Акумулатори

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ