14.7 C
София
неделя, април 14, 2024

Заповед в Narod.bg: Митничари налазиха тирове от Австрия, Унгария, Чехия и Словакия, вижте защо

ПРОЧЕТИ СЪЩО


По „червения телефон” в Агенция „Митници” е получена устна заповед от Министерството на финансите камиони, които влизат в България от Австрия, Унгария Чехия и Словакия, буквално да бъдат разколачвани от проверки, разкри пред Narod.bg източник от върха на приходната агенция.

Министерството дало инструкции да се проверят щателно всички тирове от тези четири държави, да се натиска по всякакъв начин и да се бавят товарите.

Всичко това, обаче, като се спазва законът от „а” до „я”, 100-процентово издържани проверки за постигане на целта мотаене на товарите и затрудняване на транспорта им.

„Какво са виновни шофьорите от Австрия, Унгария Чехия и Словакия, защото в крайна сметка те са директно пострадали от безкрайните проверки, освен бизнесът на фирмите, чиито товари дремят на нашите граници?

Точно такива проверки дава карт бланш на митничарите да рекетират по границата – „ако искаш да спестиш ровенето в документи и товар – дай евро”, завърши източникът на Narod.bg.

Проверка по рама

Материалът Заповед в Narod.bg: Митничари налазиха тирове от Австрия, Унгария, Чехия и Словакия, вижте защо е публикуван за пръв път на Narod.bg.Source link

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ