20.8 C
София
понеделник, октомври 2, 2023

Защо в тази страна масово започнаха да уголемяват пенисите си

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Лекарите в Обединеното кралство отбелязват нарастващо търсене на операции за уголемяване на пениса. 
Урологът Гордън Мур обяснява тенденцията с факта, че по време на пандемията от COVID-19 много британци станали сериозно пристрастени към порнографията. В същото време те не прекарвали достатъчно време с други хора, поради което представите им за нормалност се изкривили. 

Сега те са по-склонни да поискат пениса им да бъде увеличен, за да изглежда като мъжки порно звезди.
В резултат на това те се сравняват с порно актьори, чиито размери са статистически необичайни. Все едно да гледаш баскетбол цял ден и след това да стигнеш до заключението, че трябва да си висок поне 180 сантиметра.

Мур казва, че възможността за възстановяване от тези козметични процедури, работейки от вкъщи, пък е довела до много „безсмислени кръвопролития“. В същото време тези, които искали да легнат под ножа, били готови да платят до десет хиляди паунда, за да увеличат дължината и диаметъра на пениса си.
Медикът отбелязва, че в повечето случаи мъжете имат погрешна представа за средния размер на мъжките полови органи. През 2016 г. урологът участва в мащабно проучване, в което учени измерват пениса на 15 000 мъже. Те заключиха, че дължината на средния пенис в еректирало състояние не надвишава 13,2 сантиметра./ и във Фейсбук

Проверка по рама
Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ