11.8 C
София
събота, септември 30, 2023

ЗАСЛУЖЕНО: Кирил Петков изгонен от плаж „Корал“

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Не бъди безразличен ! Сподели статията с твоите приятели

Изгониха Кирил Петков от плажа Корал, откъдето изгря звездата му.




Не харесвам да има частни плажове, нито хората, които пазят плажовете, както е на Иракли, Карадере, Корал и няколко други места, да си поставят палатките върху дюните, без значение дали са известни, богати или просто начинаещи политици.

Намирам за правилно поведението на Наско Русев, който лично е изгонил Кирил от плажа.




Тъй като съм изкарал известен брой години на този плаж, с Кирил и Наско, си мисля, че в държавата има по-сериозни проблеми, които да бъдат фокус на вниманието.

А именно това, че след като обслужихме руснаците, американците и останалите партньори, не остана време да помислим за българските национални интереси и същите се оказаха заложници на един пилон със знаме, извънредно законодателство поради един криминален случай с гаджетата на една девойка, летният терор върху собствениците на автомобили и подготовката за местните избори, чиито флагман е нежеланието на бившите служби на Тодор Живков да смалим руското присъствие на ниво паметници.




Когато се върнете от плажовете и ваканцията, ще заварите една опоскана страна, в която нито еврофондовете, нито плана за възстановяване, нито приходите от данъци, соларна енергия или продажба на оръжие, могат да компенсират липсата на цел, задачи и мисия в правителството и сред депутатите.

Проверка по рама

Ако вярвате, че в тази ситуация хора като Ицо Хазарта или Кирил Петков могат да направят разликата, значи сте много наивни, а вероятно и слабо образовани. Или пък твърде наивни и доверчиви, което си е форма на глупост.




Глупостите почват от погрешните избори, каквито ние направихме в огромно количество през последните години, затова сега държавата ни се управлява от Спецов, Василев и останалите предприемачи, стиснали републиката за топките в желанието си да забогатеят непременно и веднага.

За да се промени това, трябва много бързо и много категорично да изгоним кирилпетковците и асенвасилевците не просто от плажа Корал, но и от държавните дела.

Комисионери нямат място в държавното ръководство. Това важи и за предишната вълна специалисти – горановците, божковите калинки, червените божанки и другата измет.




Да си знаете.

Пост на Виктор Димчев:

Магазин за Акумулатори

https://www.facebook.com/vdimchev/posts/pfbid038KNaEU2TFNgaZz2mpK66kZj1gEBQHSqx63JT6FJsjzshn3pn66mBE4pdYoXPoFQZl




Материалът ЗАСЛУЖЕНО: Кирил Петков изгонен от плаж „Корал“ е публикуван за пръв път на Новините Днес.

Народ

Новините Днес

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ