22.8 C
София
сряда, юни 7, 2023

Затъмнение и коронация: Защо датата на възкачването на трона на Чарлз III е фатална

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Официално наследникът на британския трон, най-големият син на Елизабет II, все още не е станал крал. Чарлз III ще сложи короната на главата си едва на 6 май. Интересното е, че предния ден, на 5-ти, се очаква лунното затъмнение, затварящо пролетния коридор на затъмненията.
Опасни ли са затъмненията?

За нашите предци затъмненията са били знак за предстояща опасност, защото не са си обяснявала природата на това явление. Днес това е много по-лесно, но въпреки това много хора се страхуват от тези периоди. И въпреки че физически затъмненията изобщо не ни заплашват, от гледна точка на астрологията, става дума за важни и дори повратни точки.
Особено трябва да се концентрира вниманието върху коридорите на затъмнението, когато се полагат основите на глобалните промени в обществото. И така, на 5 май коридорът на затъмнението е затворен от лунно затъмнение и ще виждаме последствията от този период много дълго време.

Какво влияние има пълнолунието върху вашата зодия?
Защо денят на коронацията на новия крал е фатална?

Проверка по рама

Принц Чарлз ще бъде коронясан в последния ден от лунния календар, ден след лунното затъмнение. Евгения Шустина смята, че събитието ще бъде много хаотично и може да има непредвидими последици. Възможни са скандали, неприятни ситуации.
Събития, които стават преди края на цикъла на затъмненията, могат да имат последствия за още 18 години. Може би датата на коронацията не е избрана случайно. 

Интересно е и това, че Уилям, синът на бъдещия крал, е роден в деня на слънчево затъмнение. А това, според астролога, само подчертава неяснотата и важността на събитието.

Не знаем със сигурност обаче дали случайно са избрали датата на коронацията или не. Да приемем, че е съвпадение. Но все пак във Вселената всяко „съвпадение“ се дължи на някакъв смисъл. Тогава се оказва, че кралското семейство е изправено пред важна задача в световен мащаб. Но как ще се справи с това, не се знае. Тук няма гаранции.
Влиянието на пълнолунието върху хората

Чарлз е първото от четирите деца на Елизабет и Филип. От ранна възраст момчето вече е наясно с отговорността, която ще падне върху него в бъдеще. Но перспективата за наследяване на трона едва ли би могла да зарадва много наследника на кралското семейство. Неговата натална карта ясно показва интровертен характер и предпочитания, които са далеч от държавните дела.

Магазин за Акумулатори

В младостта и зрелостта си Чарлз дори не можеше да си помисли, че някой ден ще стане крал, но нямаше как да се измъкне от кармичната задача. И сега, на стари години, той все пак трябва да се качи на трона на майка си.
Въпреки факта, че много анализатори прогнозират абдикацията на трона на Чарлз III, астрологът не вижда ясни предпоставки за това. Със сигурност бъдещият крал изпитва голямо напрежение, но разбира колко е важно да изпълни ролята, която му е отредена.

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ