3.5 C
София
четвъртък, март 23, 2023

Затвор за мъж, който подмами детенце със сладолед и блудства с него в Добричко

ПРОЧЕТИ СЪЩО

40-годишен мъж с инициали С. М. е осъден на 6 години затвор за блудство с дете. С.М. беше предаден на съд с обвинителен акт на Районна прокуратура – Добрич през месец януари.
Районен съд – Добрич определи подсъдимият да търпи наказание „лишаване от свобода“ за срок от 9 години, но мъжът се възползвал от право си по закон делото срещу него да се гледа при условията на съкратено съдебно следствие, признавайки изцяло фактите и обстоятелствата от обвинителния акт, съобщават от пресслужбата на Апелативна прокуратура – Варна.

В този случай съдът е задължен да намали с една трета наказанието и след редуцирането подсъдимият ще бъде лишен от свобода за период от 6 години, които ще изтърпи при строг режим.
На 3 август 2022 година пострадалото дете било обявено за издирване, след като изчезнало от централната част на Добрич. Момиченцето било там заедно със своите две сестри. Трите деца били сами, тяхната майка, която ги отглеждала сама, по това време били на работа в курорта Албена.

Момиченцата често просели и именно така подсъдимият успял да отведе със себе си едно от тях.
Едното от тях се приближило към добричлията и му поискало пари. Той му дал един лев и го завел да му купи сладолед. Спечелил доверието му, 40-годишният мъж повел детето към село Плачи дол, където живеел и работел. Около 16 часа го оставил в постройката, която обитавал, и го заключил. Върнал се няколко часа по-късно, детето плачело и искало да си тръгва, а насилникът го завързал.

Проверка по рама

Преди да заспят С.М. извършил блудствени действия спрямо малолетното момиченце.
Пострадалото дете било открито на 4 август 2022 година в централната част на Добрич, отново само. То било оставено там от обвиняемия, а самият той изчезнал.

Криминално

Новините Днес
Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ