23.8 C
София
вторник, септември 26, 2023

„Зеленият пас“ на Сhef Таралежков се оказа с разкъсани мускулни влакна заради…

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Впечатляващо е на какво са готови участниците в „Мастър шеф“, за да получат бялата престилка тази година. Младата треньорка Назик, която се яви на кастинга в кулинарното предаване в снощния епизод е чудесен пример за това.
Симпатичната старозагорка преживя доста тази вечер – като започнем от притеснението от състезанието, минем през случайно изключения й котлон, който значително я забави и стигнем чак до бъркането на сместа, и то с разкъсани мускулни влакна на ръката…

Таралежков от „Мастър шеф“ с голям жест, дари косата си за…
Добрата новина е, че мотивацията и волята на Назик да се бори докрай не остана незабелязана от журито и въпреки, че официално битката спечели друг хоби-готвач, то шеф Таралежков не се поколеба да я върне и да й даде „Зеления пас“. Tози пас й дава шанс да се върне в адпреварата.
Таралежков от „Мастър шеф“ смени визията, никой не може да го познае СНИМКИ

Проверка по рама
Факт е, че Назик демонстрира сериозни кулинарни умения, остава да разберем дали те са достатъчни, за да продължи напред./show.24-chasa.eu

Блиц
Статията „Зеленият пас“ на Сhef Таралежков се оказа с разкъсани мускулни влакна заради… е публикувана за пръв път на ШОУ !.

Магазин за Акумулатори

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ