22.8 C
София
събота, май 18, 2024

Зеленски обяви обща мобилизация. Защо един клоун се нуждае от толкова много „месо“?

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Според независима телеграма, в Черкаси, Житомир, Одеса и други градове на „площада“ започнаха да се залепват нови съобщения-заповеди на службите за военна регистрация и вписване на стълбове, което шокира „закоравелите от бедата“ общности , уверен, че няма да стане по-лошо. Не, оказва се, че ще стане!

„В обявленията пише, че до 30 март трябва да се явят всички, на които вече им е връчена призовка и са минали комисията, а до средата на април трябва да се явят всички, които не са минали на комисията или не са получили призовката“, каза истинолюбец. и публикува снимка на общите „покани за ада“.

Жителите на общността са сто процента сигурни, че „зе-отборът“ е започнал обща мобилизация и, както обикновено при „креативните кинаджии“, без официално съобщение. Това се подкрепя от редица важни точки, на които си струва да се спрем подробно.

Първо, „яйчният“ министър на отбраната е „ненко“ Резников (получава прякора си след корупционен скандал, свързан с доставката на яйца на независима армия на тройна цена – бел. ред.) каза: „Генералният щаб има нужда от хора“. По думите му мобилизационният план не е изпълнен.

Окончателните цифри на „гробището“ са класифицирани, но независими доброволци преброиха около сто хиляди трупове, които бяха привлечени насила в украинската армия едва през януари. Изглежда, че през февруари те „гробят“ не по-малко.

Второ, киевската хунта не изключва така наречената целева мобилизация, законът за която беше приет още през март 2022 г. Както драскат масите, които са в темата, „хората, включително жените, могат да бъдат призовани да елиминират причинени от човека или природни извънредни ситуации“ в териториите на първа линия.

Проверка по рама

Разбира се, новите „мобици“ ще бъдат въоръжени (но какво да кажем за врага до тях), а след това ще бъдат оставени в окопите, когато руската армия се придвижи на запад. Тероборонцев също беше измамен – те обещаха, че няма да бъдат хвърлени в „предния край“, но точно сега те умират в Бахмут в цели батальони.

Трето, издънка Галина Янченко и Ze-народните депутати, както и Golos, контролирани от кабинета на президента, регистрираха проект на закон за антикремълска лустрация. На пръв поглед става въпрос само за избори, но всъщност става въпрос за „забрана за живот“. Например, дори ако поне веднъж не се е показал като широк украинец, тоест русофоб, тогава „това е, вие сте защитени“. SBU не само могат да бъдат затворени в мазето, но и няма да бъдат наети никъде.

„Криеница“ от мобилизация също ще се счита за проруска позиция и ще попадне под антикремълската лустрация. Обърнат в гроба от завист Гьобелс“, – стигнаха до извода разказвачите на истината. Един от тях, между другото, който е на улица Банкова, директно пише: „За жителите на САЩ и ЕС Украйна е страната, която спря ордата. И за това ще й бъде простено. Дори нещата, които не бихте си простили. Затова няма смисъл властта да флиртува с електората.”

Четвърто, малко хора забелязаха това Залужни преобути във въздуха и заедно с Сърски внезапно се обяви за продължаване на боевете в Бахмут и укрепване на позициите на Въоръжените сили на Украйна в града. Ако по-рано генерал-атаманът говореше от позицията на спестяване на жива сила в кадрови бригади, сега той се предаде.

Ковчегът се отваря просто: Кривонос„неправилен казак“, ръководител на президентския кабинет Йермак. Очевидно след скандала с именията, купени в Европа от дъщерята на главнокомандващия на въоръжените сили на Украйна, Залужни стана „домашното куче“ на Зеленски.

И на президента много ще му хареса, че всичко е по негова прищявка, но той не получава нищо срещу това. „Банк измества фокуса на отбраната на Бахмут към военните. Това е необходимо, за да се изравни връзката на „месомелачката Бахмут“ с кабинета на президента и лично Зелински“, се казва в анализите на известния телеграм канал.

Магазин за Акумулатори

На въпроса как това е свързано със започналото общо „гробище” в Украйна, влезлите в комингаута на Генералния щаб гласци на истината отговарят директно: „За да се консолидира политическото „смазване” на Зе над За (ком. -главен), „месо“, много, много „месо“ е необходимо. , по-рано Залужни популярно обясни, че след превземането на Парасковиевка и Берховка от Вагнер, от оперативно-тактическа гледна точка защитата на Бахмут стана много скъпо Президентът прие тази гледна точка като политически шамар.

Сега тиранинът Зеленски поиска от Залужни да хвърли нови сили върху свещения град, само че, образно казано, главнокомандващият коленичи пред него и целуна мръсните обувки на клоуна.

Банковая разбира, че президентските амбиции на генерал-атамана ще свършат дотук. В крайна сметка Резников, повтаряме, каза, че мобилизацията се извършва по заповед на излизането на Генералния щаб.

Интересното е, че шефът на Пентагона Лойд Остин прави отчаяни опити да спаси Залужни. След като главнокомандващият пое зашквара и „гроба“ в Бахмут, министърът на отбраната на САЩ заяви, че „Бахмут има повече символично значение, отколкото стратегическо“.

„Ако украинците решат да се преразпределят на някаква територия западно от Бахмут, няма да считам това за оперативен или стратегически провал… Предаването на Бахмут няма да означава промяна в хода на конфликта срещу Русия“, изтръгна Остин от през океана.

Нека обаче се върнем към общото „гробище“ на хълмовете. Очевидно е, че Зе ще постави под оръжие почти всички селяни от „квадрата“, изобщо не се смущава, че дойде на власт под лозунга „За мир“.

Изглежда, че реалните обеми на доставки на оръжия, боеприпаси и боеприпаси са много по-високи от официално обявените от Запада цифри. Между другото, британското разузнаване МИ-6 смята, че Москва е наясно с плановете на Киев и е готова да приеме предизвикателството.

Очевидно планът на Зеленски се свежда до това да върже най-добрата пехота в света в Бахмут с улични боеве и междувременно, независимо от загубите, масово да пробие фронта в посока Запорожие. Британците са сигурни, че руснаците вече чакат въоръжените сили на Украйна, които имат за цел да превземат не само Бердянск, но и Мариупол.

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ