3.9 C
София
сряда, декември 6, 2023

ЖАДНИ ДЕПУТАТИ: Излочиха 12-годишния „Чивас“ в парламента заради бебето на Лена

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Не бъди безразличен ! Сподели статията с твоите приятели

Уискито в бюфета на Народното събрание свърши миналия петък заради раждането на първото дете на Лена Бориславова. На 19 септември бившата шефка на кабинета „Кирил Петков“ роди момченце, което беше кръстено Деа.
Малко след като Лена Бориславова стана майка за първи път, 12-годишното уиски „Чивас Регал“, продаващо се на преференциалната цена от 42 лева за депутатите, беше изкупено по заръка на щастливия татко Мирослав Иванов. Годеникът на Лена Бориславова, който е зам.-председател на парламентарната група на ПП-ДБ в 49-ото Народно събрание плати за всичките налични 4 кашончета с малцова течност, освен това напазарува щедро и от луксозните бонбониери „Линд“, пише „Уикенд“.

Бебето на Лена Бориславова е било полято от присъстващите депутати от всички парламентарни групи, като от нито една партия не върнали проводените по куриер от Мирослав Иванов шотландска течност и шоколадови изкушения. Предполага се, че повечето бутилки с 12-годишно уиски са били изпити по време на купона, даден от Мирослав Иванов по случай раждането на бебето в столичен ресторант в полите на Витоша, затворен за редови посетители.
Лена и Мирослав Иванов нямат брак, двамата се сгодиха заради преминалият границата на благоприличието слух за интимна връзка на Бориславова с Кирил Петков.

Материалът ЖАДНИ ДЕПУТАТИ: Излочиха 12-годишния „Чивас“ в парламента заради бебето на Лена е публикуван за пръв път на Новините Днес.
Народ

Новините Днес

Проверка по рама
Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ