2.6 C
София
четвъртък, декември 7, 2023

Жалба в Новините Днес: Синя депутатка върти шумна любов с червен плейбой, комшиите не мигват, ето я дружката на Благомир Коцев

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Не бъди безразличен ! Сподели статията с твоите приятели

Тъмно синята депутатка Стела Николова дни наред не дала на съседите си народни представители да мигнат от канските любовни стонове, които се носели от хотелската й спалня, докато се забавлява с мъжленцето си от… БСП от избирателен район в Южна България.
Сигнал до Новините Днес разкри пикантната драма, която вихрила се около адвокатката, която беше депутат в скоропостижно издъхналото 45-о Народно събрание, където се изявяваше от квотата на розовата листа на ПП-ДБ.

Добре, че 45-ото НС имаше само 13 работни дни, през които нямаше спане за палавата Стела Николова. Всяка вечер тя се „раздавала на макс“ с червения си колега. Това, че тя е от ДБ, а той от БСП, изобщо не пречеше на шумните любовни нощи, споделиха не мигнали от любовните стонове депутати.
До екшъна се стига по разбираеми причини – народните представители от вътрешността на страната по онова време били настанени в хотел за сметка на парламента. Част от тях обаче прекарват безсънни нощи заради охканията, стенанията и виковете на варненската демократка. Нагонът бил толкова силен, че се отдала всячески на идеологическия враг, при това доста по-млад от нея.

Политическата кариера на варненката с юридическо образование, за която никой няма спомен да е практикувала адвокатската професия, я подмята от едни бряг на друг.
Години наред тя се хвърляше като Павлик Морозов на амбразурата да защитава Морската градина. Придобитата съмнителна популярност години наред не й помогна да стане кмет или депутат, въпреки откровената инвестиция на местен бизнесмен в кариерата й. Усилените опити да бъде назначена за областен управител също удариха на камък.

Проверка по рама

Стела Николова се развихрила в началото на украинската криза. Тя подлудяваше варненци час по час със списъци от какво спешно се нуждаят „бежанците“, които пристигаха с джипове за по 200 000 лева, пише още източникът на Новините Днес.
Някъде по това време тя се сближила много с топ длъжника Благомир Коцев, който сега се пробва за кмет на Варна, за да оправи финансовото си положение и да подпомогне семейния си бизнес.

Блондинката набързо забравила обидата, че не тя, а той бе набутан незаконно за областен управител на морската столица въпреки дипломата-менте, за което вече писахме. Заварката помежду им вероятно станала възможна покрай парите, които събираха за украинците и за които до днес никой не дава отчет колко са и къде потънаха.

Стела Николова е яростен фен на 45-годишния Благомир, който пък е близък приятел на шмекера Тони Парфюма. Адвокатката без стаж напълно е забравила, че варненци я харесваха, защото защитаваше Морската градина от коли и строежи като на фамилията, деребействаща във Варна – Коцеви, завършва сигналът до Новините Днес.
Материалът Жалба в Новините Днес: Синя депутатка върти шумна любов с червен плейбой, комшиите не мигват, ето я дружката на Благомир Коцев е публикуван за пръв път на Новините Днес.

Народ

Новините Днес

Магазин за АкумулаториФилми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ