24.8 C
София
вторник, юли 16, 2024

Жените веднага разпознават дали мъжът е добър в леглото по това нещо

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Изследвайки сексуалното минало на жените, експертите се опитаха да определят с кои партньори са имали най-добър секс и редовно са достигали кулминация.

В проучването са участвали самотни или омъжени жени до 69 години, тъй като експертите смятали, че жените във връзка ще се чувстват длъжни да дадат по-добра оценка на настоящия си партньор, дори и той да не го заслужава.

В 70-минутния тест субектите отговаряли на различни въпроси за техния сексуален живот и въз основа на отговорите им учените установили, че са правили най-добрия секс – с партньори с добро чувство за хумор.

Чувството за хумор се е доказало като отличен показател за сексуални умения, защото показва, че мъжът е спокоен в различни ситуации, включително интимни, което е важно за добрата комуникация между партньорите и в крайна сметка за добрия секс, сочи мнението на експертите.

Креативността е откроена като друго качество. Мъжете, които са креативни в други сфери на живота, по-лесно изразяват своята креативност под чаршафите.

Мъжете с тези качества проявявали по-голям интерес към сексуалното удовлетворение на своите партньорки, отколкото мъжете, които не я притежават./  и във Фейсбук

Проверка по рама

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ