13.5 C
София
неделя, май 28, 2023

Женски хороскоп за седмицата от 24 април до 30 април 2023 г

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Астролозите разказаха какво очаква представителите на всяка зодия през последната седмица на април 2023 г. Седмичният женски хороскоп ще помогне на нежния пол да планира нещата правилно и да избегне проблеми.
За да поемете в правилната посока в живота, трябва да намерите правилния път. По-рано говорихме за това какви признаци показват, че вървите срещу съдбата си. Що се отнася до астрологичните особености на тази седмица, едно може да се каже със сигурност – очаква ни спокойно време, без драстични промени в енергията на нощните светила. Единственият проблем е, че миналата седмица Меркурий тръгна ретрограден, а Венера все още е слаба – основният помощник на красивите дами. Затова трябва да гледате и в двете посоки и да не поемате рискове.

Жена Овен

Жените Овен трябва да използват сегашното време за бизнес преговори, но е по-добре да отложат изпълнението на целите за момента. Търсенето на съмишленици трябва да е нещо добро. Можете да инвестирате в себереализация и професионално развитие. Според експертите най-добрата стратегия е да бъдете спокойни. В противен случай седмицата може да премине в досадна суетня и дребни задължения. Ако внимавате, можете да отидете на първа среща с мъж. Тук жените Овен ще се притекат на помощ със седем магически и психологически съвета как да се влюбите в другар.
Жена Телец

Поради слабата Венера е препоръчително представителите на този земен знак да не пилеят енергията си напразно, като ги насочват към освобождаване от ненужното и придобиване на най-необходимото. С правилния подход плановете ще се сбъднат без проблеми. За да има повече късмет във всички области на живота, красивият Телец ще трябва да използва специални талисмани за жени. Тяхната сила ще бъде изключително актуална в този труден момент. От 24-ти до 30-ти представителките на нежния пол Телец ще могат да увеличат предимството си в работата, както и да повишат авторитета си, и то без агресия и нападки.

Жена Близнаци

Седмицата е спокойна, но планетите не са в добро настроение, така че нежността и дипломатичността вече са на почит, особено в отношенията с близки и любим мъж. Като цяло краят на април ще премине в неутрална нотка, но няма да е излишно да се подготвите за промени. Това е добър момент да приложите на практика шестте важни житейски правила, за които говорихме по-рано. Препоръчително е да сте подготвени за факта, че ще трябва да промените плановете си и да импровизирате в движение. Това е прекрасно време да обърнете внимание на здравето, да възстановите духовната хармония.
Жена Рак

Раците през тези седем дни ще трябва да покажат максимално усърдие и усърдие. Пред тях ще се открият нови пътища в любовта и бизнеса, но само ако тези жени успеят да преодолеят несигурността. Жените Рак могат да изпитат срив, сезонна депресия. Астролозите съветват да не изисквате невъзможното от себе си: по-добре е предварително да направите списък с важни неща и да се придържате към плана всеки ден от седмицата. Също така е важно да се научите да чувате себе си, като настроите правилно вътрешния си компас. Времето за подвизи в кариерата и любовта ще дойде малко по-късно.

Проверка по рама

Жена Лъв

През този период можете да започнете нов бизнес, но е по-добре да съпоставите възможностите си с реалността. Не е препоръчително да се отдавате на мечти. Тази седмица много жени Лъвове ще могат да създадат солидна база за успех в бъдеще. Поради факта, че практически няма презареждане от звездите и планетите, астролозите съветват Лъвовете да помнят причините за неконтролираното потребление на жизнена енергия. Повишението в работата може да е нереалистично, но успешното запознанство между 24 и 30 април е съвсем реално. Големите покупки е най-добре да отложите засега.
Жена Дева

Жените, родени под знака на Дева, определено трябва да се възползват от възможностите на този период, за да подобрят качеството на живота си. За да направите това, трябва да се отървете от токсичните връзки. Астролозите отбелязват, че миналото може да ви напомни за себе си. Възможни са случайни срещи с бивши партньори, обаждания от стари приятелки, както и опити от тяхна страна за подобряване на отношенията. Ще е необходима правилна реакция на такива събития, тъй като, от една страна, ще бъде възможно да се подобри бъдещето, а от друга страна, съществува риск да се поддадете на изкушението, отново да стъпите на познатия рейк и изпитват разочарование.

Жена Везни

Вслушвайки се в интуицията си, Везните ще могат да разберат собствените си желания и цели, но е важно да използват не само една интуиция в трудни житейски ситуации. За Везните е важно да познават своя енергиен потенциал в момента, защото е възможно Венера да започне малко по малко да им връща силите, отнети при прехода към знака Близнаци. Жените-Везни няма да имат най-лесния период по отношение на кариерата и работата, но е много добър за себереализация, работа в мрежа и творчество. Астролозите съветват да инвестирате в това. Наградата ще дойде по-късно.

Жена Скорпион

Тази седмица Скорпионите ще се възползват от късмет само ако започнат да следват осем важни съвета. Трябва да обръщате внимание на малките неща, защото дори най-обикновената ситуация или злополука могат да бъдат ключът към успеха. През такива периоди се появяват обещаващи възможности, създават се изгодни запознанства и се появява дарбата на убеждаване. Влиянието на Венера в Близнаци все още е отрицателно, така че не са изключени двусмислени житейски ситуации: успехът може да се превърне в проблеми. Ще трябва да търсите компромиси и да се стараете да обръщате внимание както на работата, така и на любовта, приятелството, семейството.
Жена Стрелец

Краят на април ще помогне на Стрелците от нежния пол да решат много неща: старите страхове и комплекси ще излязат на повърхността, което означава, че ще стане ясно какво трябва да се коригира в себе си, за да стане най-добрата версия на себе си и програмира се за късмет. Астролозите вярват, че Стрелецът ще успее да поеме в правилната посока, да започне да се движи към успеха. Специалистите предупреждават за възможни емоционални изблици. По-добре е да не решавате нещата с мъж и роднини. Това може да доведе до началото на вътрешна криза.

Жена Козирог

Дамите от този знак могат да почувстват слабост: духовна, енергийна. За да не се развие това в проблеми с физическото състояние, астролозите ви съветват да използвате по-често здравни конспирации. Можете да прибягвате до медитация, както и до други духовни практики. Това ще ви помогне да успокоите нервите, да облекчите стреса и да се отървете от негативните емоции, които въпреки спокойствието на планетите могат да бъдат доста. Моментът е добър за търсене на нова работа или започване на нов бизнес. По-добре е да действате внимателно, като трезво изчислявате всяка стъпка. Твърде смелите и смели решения трябва да се избягват.

Магазин за Акумулатори

Жена Водолей

Водолеите от нежния пол могат спокойно да обърнат внимание на сферата на любовта. Ще бъде полезно за всички, които са в началния етап на връзката, да използват бели конспирации, за да обичат мъж. Водолеите могат да злоупотребят с перспективите, които се откриват пред тях, ако започнат да бързат. Сега е важно да се поддържате в добра форма и да продължите да търсите своето място в живота. Астролозите не съветват да се разсейвате от важни задължения и да разсейвате енергията си за дреболии. Въпреки факта, че седмицата като цяло е енергийно неутрална, за представителите на този знак е важно да бъдат нащрек.
Жена Риби

Жените от този знак могат да се съсредоточат върху търсенето на любовта. Като се има предвид, че те са сред най-недостъпните дами на планетата, това може да увеличи проблемите им. Астролозите съветват да бъдете по-открити в момента на завързването на нови запознанства, както и по-внимателни в думите и делата. Тази седмица може да бъде придружена от неприятности, които ще предизвикат прибързани емоционални реакции. Не подкрепяйте ругатните и вземането на решения на гореща глава. Астролозите препоръчват да правите рутинни неща, да затворите дългове и да подготвите почвата за бъдещи победи.

Експертите на сайта show.24-chasa.eu съветват всички жени да започнат да следват основните закони на Вселената тази седмица. Това ще им помогне да се предпазят от проблеми и да продължат напред, макар и не бързо, но сигурно.
Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ