12.8 C
София
вторник, юни 6, 2023

Женски хороскоп за седмицата от 8 до 14 май 2023 г

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Предстоящата седмица обещава да бъде спокойна и много благоприятна. Астролозите разказаха как всяка жена може да постигне успех в тези седем дни. Опитайте се да следвате простите препоръки на експертите, за да реализирате пълния си потенциал.
Венера най-накрая навлезе в знака Рак, така че тази седмица жените очакват голяма и благоприятна промяна в настроенията. Това ще е подходящо време за покоряване на нови върхове – удари най-добрият час на уверените, решителни и амбициозни дами. По-добре е обаче бурната активност да се развива постепенно: във вторник се очаква опасен аспект между Слънцето и Уран. На този ден е по-добре да използвате женски амулети. През останалото време нежният пол ще е на кон.

Жена Овен

Ако красивият Овен няма да има късмет в любовта, това не означава, че причината е венецът на безбрачие. Астролозите съветват представителите на този Огнен знак да търсят причините в себе си. Възможно е дори повърхностна интроспекция да помогне да се идентифицират основните проблеми и недостатъци в любовната сфера. Астролозите предупреждават жените Овен, че този ще бъде пълен с изненади. Възможно е през този период плановете и решенията да се променят. Овните, които са гладни за успех, ще трябва да се приспособят към бързо променящите се събития. Вече няма смисъл да чакате край морето времето – трябва да действате.
Жена Телец

Красивият Телец очаква свобода на избора. Те могат да спрат на пауза кариерните си планове или, напротив, да влязат в бизнеса с работата си с главите си. Тази седмица е чудесна за промяна на имиджа, повишаване на привлекателността. По-рано говорихме за пет тайни за красота, които ще бъдат много полезни сега. Благотворното влияние на Венера може да върне жените от този знак на пътя на победите и то още в понеделник. Има голяма вероятност да се появят нови възможности във всяка от областите. Седмицата ще върви добре, ако се съсредоточите върху личностното израстване и хвърлите всичките си сили в работа върху себе си.

Жена Близнаци

Добър начин да постигнете щастие между 8-14 май е да се отървете от миналото. Това ще помогне на Близнаците от нежния пол да обвържат късмета със себе си. Меркурий и Плутон, които са много важни планети за Близнаци, сега са в неблагоприятна позиция, следователно, въпреки силата на Венера, жените от този зодиакален знак трябва да бъдат внимателни. Съзнанието може да бъде изпълнено с хаотични мисли, така че комуникацията с правилните хора, както и навременната почивка ще помогнат за контролиране на процеса на вътрешни трансформации за Близнаци.
Жена Рак

Представителките на нежния пол трябва да спрат да отлагат нещата за по-късно. Злото от недовършената работа може да бъде изключително опасно. Жените от този воден знак ще успеят да придобият самочувствие през тази седмица. Венера е начело, подсилена от дългоочаквания преход в Рак. Поради това интуицията ще се изостри, чарът ще се увеличи. Също така се наблюдават моменти на късмет сред близки хора и деца на Стрелец. Препятствията, които ще се появят по пътя към успеха, ще бъдат фини и безобидни. Венера също ще добави щастие, което наскоро се настани в Стрелец. Творчески проекти, личен живот, отглеждане на деца – в тези области късметът ще бъде на страната на представителите на този знак.

Проверка по рама

Жена Лъв

Започва благоприятно време за жените от този знак. Ще им донесе много късмет и позитив. Поради тази причина астролозите ги съветват да започнат да следват осемте основни принципа на щастието. Астролозите съветват красивите Лъвове да насочат силите и енергията си към работата и домакинските задължения. Астролозите не изключват рязка благоприятна промяна в настроението, която може да бъде придружена от нервност. Поради това проблемите в отношенията с мъж, деца, членове на семейството и колеги могат временно да се влошат. Много проблеми ще бъдат решени с такт, чувство за хумор.
Жена Дева

Девите през този период е много вероятно да успеят да променят живота и съдбата си към по-добро. Астролозите съветват тези дами да избягват конфликтите. Кавгите и кавгите могат да развалят дори най-топлите отношения с приятели или любим мъж. Споровете трябва да се разрешават фино и дипломатично. Изблиците на гняв ще спрат да досаждат на красивите Деви заради силната и позитивна Венера. От 8 до 14 май не трябва да влизате в дискусии, да провокирате хората или да наливате масло в огъня на разногласията. Ще изисква градивност и мекота в общуването.

Жена Везни

Везни, въпреки невероятно увеличената сила на Венера. Струва си да започнете всеки ден със сутрешни упражнения. Това ще ви помогне да се подготвите за успех и да станете много по-успешни. Преминаването на планетата в знака Рак ще се отразява на Везни през цялата седмица. Астролозите препоръчват да се заемете с лични въпроси и да помогнете на близки. Раздразнителността и импулсивността ще изчезнат, което ще доведе до вътрешен баланс и ще тласне Везните към ново начало. Във вторник жените Везни ще се нуждаят от способността за бързо възстановяване, както и от наличието на „план Б“ по всички важни въпроси.

Жена Скорпион

Скорпионите от нежния пол могат спокойно да започнат седмицата или напълно да я посветят на промяна на обстановката. Можете да пренаредите мебелите според правилата на Фън Шуй. За да се развеселите или да пазарувате. Ако отдавна искате да смените работата си, можете да помислите и за това. Тази седмица за жените Лъв ще бъде период на духовно пречистване: страховете, съмненията и унинието ще изчезнат. Това е добър период за започване на нов бизнес и дългосрочни проекти: тази седмица късметът е на страната на Скорпионите. Ще бъде полезно да търсите нови хобита, да се срещате с хора.
Жена Стрелец

Стрелецът трябва да обърне внимание на методите за възстановяване на аурата и биополето. Те ще помогнат за набиране на сила след дълъг период на слабост на Венера. Седмицата от 8 до 14 май е времето, когато пред Стрелците ще се открият нови обещаващи възможности в почти всички сфери на живота. Венера ще им даде нужното количество енергия, сила и късмет. Но дори и при такава успешна позиция на женския покровител, астролозите съветват да разчитате на здравия разум и опит, а не на интуицията. Сега е по-добре да не поемате рискове за нищо. Това е страхотно време за активност и всякакви нови неща за правене.

Жена Козирог

Козирозите от нежния пол вероятно ще искат да говорят с някого за своите преживявания и проблеми. Това е добър знак, тъй като показва желание да се отървете от всичко излишно. Ако няма с кого да говорите, можете да започнете да водите дневник. Експертите отбелязват, че това ще се отрази благотворно на енергетиката. Козирозите от нежния пол ще имат късмет в работата и делата. Астролозите не съветват сега да смесвате работата и личния живот: има голяма вероятност от негативни последици. Навременната почивка ще помогне за облекчаване на стреса от изпитанията, изпратени от съдбата.

Магазин за Акумулатори

Жена Водолей

Всички Водолеи от нежния пол, които искат да се съсредоточат върху бизнеса и работата, трябва да използват помощта на талисмани за работното място. Те ще повишат мотивацията и ще ви дадат повече късмет. Венера в Рак иска жените от този знак да действат нежно и да са в хармония със себе си и околните. Сега не е най-подходящото време да прекалявате с цел постигане на цели. В този случай седмицата може да бъде доста натоварена. Дори в такъв благоприятен момент спонтанността и безразсъдството във всяка област на живота няма да донесат на жените Водолей нищо друго освен проблеми.
Жена Риби

Тази седмица Рибите трябва спешно да се излекуват от негативизма, за да поемат колкото се може повече от положителната енергия на Венера. В това отношение ще бъде полезна специална мантра, както и почивка, промяна на обстановката. Планетите ще тласкат представителите на този знак към важни стъпки. Идеите, плановете и плановете вече могат да бъдат приложени на практика. Настроението на Рибите ще е приповдигнато, а производителността им ще е много висока. Нервността и безпокойството ще останат в миналото. Това е идеалното време за търсене на нова работа, нови развлечения, пазаруване, флирт.

Опитайте се да живеете според законите на Вселената и да не нарушавате обещанията, които сте си дали по-рано. Нека животът ви носи само радост. Астролозите и експертите на сайта dailyhoro.ru пожелават на всички жени късмет, доброта и позитив.
Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ