18.8 C
София
понеделник, юни 24, 2024

Журналист пита: Влизаме ли във войната срещу Русия?

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Журналистът и кандидат за евродепутат от „Възраждане” Петър Волгин смята, че война между Русия и Украйна е най-близо до нас и опасността да станем част от нея е най-голяма.

„А тази опасност е голяма заради поведението на по-голямата част от българските политици, така наречените евроатлантици, които смятат, че винаги трябва да се козирува на началниците от Брюксел и Вашингтон!

И в името на това престараване те са готови да ни вкарат в тази война. Затова най-важният въпрос е за войната и за мира! Ние решаваме този въпрос с нашия глас на 9-и юни и на двата избора. Защото вярвам, че „Възраждане“ действително е партията, която може да спре този слугински устрем България да бъде вкарана във войната в Украйна!“, категоричен бе Волгин пред Илиана Беновска.

„Председателя Костадин Костадинов постави остро въпроса ще бъдат ли изпращани български войници в Украйна. Президентът Радев също намекна за подобно нещо. Евроатлантическите политици се опълчиха, че това не било вярно. МО, не знам дали обърна внимание, даде едно опровержение, че България няма да праща войници в Украйна, само ще участва в тренировъчната мисия на ЕС!“, коментира Беновска. Волгин отвърна, че когато слуша евроатлантически опровержения, се настройва много подозрително, защото тези хора „винаги лъжат”.

„Вземи един от най-яростните евроатлантици в българския политически живот напоследък – Кирил Петков, и си направи извод за останалите с неговото мислене”, ясен бе Петър Волгин.

Проверка по рама

Материалът Журналист пита: Влизаме ли във войната срещу Русия? е публикуван за пръв път на Novinite-Dnes.eu.

Не бъди безразличен ! Сподели статията с твоите приятели

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ