30.8 C
София
неделя, юни 23, 2024

Знаела ли е Валерия, че ще спечели „Ергенът“ месец преди финала? (ДОКУМЕНТ)

ПРОЧЕТИ СЪЩО

В продължение на седмици се твърдеше, че финалът на формата на bTV е заснет преди 2-3 месеца, като самите снимки са протекли в ранната пролет на територията на турския курорт Бурса. Оказва се обаче, че финалът на формата е бил още през есента на 2022 година, а половин година по-късно влюбената двойка за пръв път се показа пред хората. 

Доказателство дава един интересен детайл, свързан с проведените парламентарни избори на 2 октомври 2022 година. Именно тогава известни лица от формата са подали заявление за гласуване в секция извън страната (в Бодрум, Турция – бел.ред. курорта, където бяха снимките на формата), показа справка на Actualno.com. Сред имената личат тези на победителката Валерия, на самия Евгени, както и на водещия на формата Наум Шопов и приятелката му Теа Минкова.

Проблемът обаче се появява във времевите диапазони – пред Actualno.com от Централната избирателна комисия припомниха, че срокът за подаване на тези заявления за гласуване в чужбина е бил 6 септември 2022 година. Това означава, че в рамките на близо месец от началото на септември до изборите в началото на октомври от участничките само Валерия Георгиева е подала заявление за гласуване и е била на територията на Бурса по време на изборите.

Самият списък може да бъде видян ТУК. В него се вижда, че липсват имената на Елена Сергова и Микаела Мадолева, които финишираха съответно на второ и трето място.

Остава въпроса дали е възможно от предаването предварително да са знаели, че Валерия ще достигне финалът, или просто тя е единствената, която е заявила желанието си да гласува на изборите. Ако това не е така, то явно финалът на шоуто е бил сниман… цял един месец.

Проверка по рама

Ето и видео доказателство от гласуването на Наум Шопов и Теа Минкова в секцията в Бурса:


Сподели с твоите приятели

Магазин за Акумулатори

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ