7.7 C
София
вторник, февруари 27, 2024

ЗРЕЛИЩЕ: Ваня Григорова влиза в „Денсинг старс”?

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Не бъди безразличен ! Сподели статията с твоите приятели

Ваня Григорова най-вероятно ще се включи в новия сезон на „Денсинг старс” по Би Ти Ви, научи „Уикенд”. Червената софийска кандидат-кметица, която преди няколко месеца се размина със стола на градоначалника само заради 1,31% по-малко гласове от победителя Васил Терзиев, била поканена в състезанието.

Политичката приела предизвикателството и след кратко умуване казала „да”. Въпреки това името й не беше оповестено сред участниците в шоуто. Най-вероятно или самата Григорова се е отказала, или от Би Ти Ви в крайна сметка са решили да замразят поканата си. „До старта на предаването нищо не се знае. Възможно е тя да е изненадата за сезона и нарочно да не съобщават името й”, коментират в медийните среди.

Това ще бъде първото участие на атрактивната Ваня Григорова в развлекателен тв формат. Говори се, че бившата синдикална активистка е приела не заради хонорара, а от чиста женска суета да се появи в подобно бляскаво предаване. Не се била пазарила много и потвърдила участието си само няколко дни след като получила офертата.

Очаква се червената активистка да е един от гвоздеите в програмата на шоуто тази пролет не толкова заради танцовите си умения, колкото заради острия си език и избухлив характер, които най-вероятно ще се изявят пред камерите.

Проверка по рама

Според слуховете, на нея продуцентите възлагат най-големи надежди да произвежда новини, които да влизат в светските хроники и да вдигат рейтинга на шоуто. Все още не е ясно с кого ще танцува кандидат-кметицата, ако попадне в шоуто. Пред продукцията стоят два варианта за избор на партньора й.

Единият е да разпределят Григорова с някой от най-търпеливите и сговорчиви професионални танцьори, с когото ще намери общ език, за да се избегнат излишни скандали. По-вероятният сценарий обаче е да й търсят човек със слаби нерви, с когото да се изпокарат за сеир на хората пред малките екрани.

Материалът ЗРЕЛИЩЕ: Ваня Григорова влиза в „Денсинг старс”? е публикуван за пръв път на Новините Днес.

Народ

Новините Днес

Магазин за Акумулатори

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ